2777
2789

الان تایپ می کنم تورو خدا یکم بهم دلداری بدید 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

تاپیک اخرم بیاین😔😔😔

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارید از اول بگم شما رو به خدا بمونید نیاز به درددل دارم 

من افسردگی دارم و چون مقید هستم ارایش نمی کنم و مو بیرون نمیزارم 

ما قبل سیزده بدر رفتیم خونه داییم بعد اونجا پنج شیش تا دختر بودن هم سن من کلی به خودشون رسیده بودنو و آرایشو من کاری ندارم به اونا ولی مامانم همش با خشم نگام می کرد 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

منم مقیدم حجاب دارم ولی ارایش ملایم همیشه دارم ...خب بعدچیشد

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بعد برگشتیم خونه مامانم گفت همه هم سنو سالای تو به خودشون می رسن اینجوری شوهر گیرت نمیاد 

( ما یه هفته مونده به عید با یه خانواده رفتیم مسافرت بعد واسه دخترشون خواستگار پیدا شد ) 

بعد اون مرتیکه ( بابام ) گفت واسه دختر فلانی تو جنوب خواستگار پیدا شده این هیچی کلی هم به خدا و قرآن فحش داد ( چون من مذهبی ام ) 

همش این خواستگار نداشتنو تو سرم می کوبه 

منم مقیدم حجاب دارم ولی ارایش ملایم همیشه دارم ...خب بعدچیشد

بیا بخون گلم 

من افسردگی ام دارم اصلا حال هیچیو ندارم 

چند سالته؟

هجده 

باورت میشه تا حالا دوباره خواستگار نداشتنمو کوبونده تو سرم 

حالا بابای من میگفت ی ذره حجاب داشته باشید 

خیلی بده عقایدت با خانوادت فرق کنه