بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سخته واقعا معمولا چه رفتاری باهات داشته باشن اوکیه وقتی عصبی هستی؟
ببین من با شوهرم(عقدیم) وقتی باهاش حرف میزنم بر خلاف میلم عمل کنه عصبی میشم دیگ هرچی از دهنم دربیاد میگم اگ اونم همینجور مثل خودم جوابمو بده من بدتر میکنم اخر دعوا طولانی میشه ولی اگه اون کوتاه بیاد و هین عصبی بودنم و حرفام قربون صدقم بره من زودی اروم میشم الان دیگه عادتمو میدونه اولن کاری نمیکنه ک عصبی شم اگه هم بکنه و من عصبی شم دیگه کوتاه میاد قربون صدقم میره من سریع میشم ادم قبلی
میدونی ماها ادمای عصبی نیاز به توجه داریم بخدا فقط زبونمونه ک اینجوره وگرنه دلمون خیلی مهربونه بیشتر وقتا افسرده ایم نیاز ب همدم داریم دوست داریم کسایی ک دوربرمونن درکمون کنن
خودشم میگه وقتی عصبیم سعی کن باهام خوب باشی ولی من خودم چند وقته افسردگی بد دارم و زود رنجم سریع نا ...
درست میگه باهاش مهربون باش
فداتشم خب برو دکتر من رفتم بهم گفت تو براثر استرس زیاد اینجوری شدی حتی بهم گفت ترک تحصیل کن بابت اینه ک زیاد درس میخونی من بخدا تو خونمون که عصبی شم دگ خدانکنه دور و برم چیز شکستنی باشه سریع میزنم میکشم مثلا چن روز پیش فلاکس کنارم بود زدمش ب دیوار اصن ی کارایی میکنم ک خودمم پشیمون میشم
ماهم تابستون عقد میکنیم ولی از یه سری کاراش خیلی ناراحتم و میترسم باهاش حرف بزنم چون هم عصبی ...
باهاش حرف بزن شاید عصبی شه ولی اروم میشه حرفاتو بزن ی نصبحت خواهرانه هم میکنمت درسته اون زود عصبی میشه ولی اگر قهر کردین هیچوقت پیش قدم نشو برا اشتی کردم مردا رو هرطور عادت بدن همونجور میمونن من از اول عادتش دادم ک حتی اگ تقصییر خودشم بود اون باید میومد معذرت خواهی الانم عادت کرده من تا حالا هیچوقت پیش قدم نشدم