2777
2789

واقعا دیگه خسته شدم

نامزدم خیلی باهام خوبه ولی تو عصبانیت هرچی به دهنش میاد میگه بعدشم خیلی پشیمون میشه

سر همین تازگیا میگه عصبیم زیاد باهام حرف نزن

به نظرتون چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی درست بشو نیستن مگه اینکه خودت رعایت کنی و معذرت میخوام همیشه لال باشی که یه وقت بی احترامی نشه

دقیقا الان همینجوریم میترسم باهاش حرف بزنم

مثلا ذیشب هرچی میخواستم بگم میگفت چیزی نگو عصبیم

از یه طرف یه سری کارا کرده که نمیتونم ببخشمش 

منم مثل نامزدتم عصبی شم بابامم نمیشناسم میگم میگم میگم تا اخرش ک خودم پشیمون میشم از حرفای ک زدم

خیلی سخته واقعا 

معمولا چه رفتاری باهات داشته باشن اوکیه وقتی عصبی هستی؟ 

خیلی سخته واقعا  معمولا چه رفتاری باهات داشته باشن اوکیه وقتی عصبی هستی؟

ببین من با شوهرم(عقدیم) وقتی باهاش حرف میزنم بر خلاف میلم عمل کنه عصبی میشم دیگ هرچی از دهنم دربیاد میگم اگ اونم همینجور مثل خودم جوابمو بده من بدتر میکنم اخر دعوا طولانی میشه ولی اگه اون کوتاه بیاد و هین عصبی بودنم و حرفام قربون صدقم بره من زودی اروم میشم الان دیگه عادتمو میدونه اولن کاری نمیکنه ک عصبی شم اگه هم بکنه و من عصبی شم دیگه کوتاه میاد قربون صدقم میره من سریع میشم ادم قبلی

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}

میدونی ماها ادمای عصبی نیاز به توجه داریم بخدا فقط زبونمونه ک اینجوره وگرنه دلمون خیلی مهربونه بیشتر وقتا افسرده ایم نیاز ب همدم داریم دوست داریم کسایی ک دوربرمونن درکمون کنن 

ببین من با شوهرم(عقدیم) وقتی باهاش حرف میزنم بر خلاف میلم عمل کنه عصبی میشم دیگ هرچی از دهنم دربیاد ...

خودشم میگه وقتی عصبیم سعی کن باهام خوب باشی

ولی من خودم چند وقته افسردگی بد دارم و زود رنجم سریع ناراحت میشم 2 تا جوابشو میدم 

میدونی ماها ادمای عصبی نیاز به توجه داریم بخدا فقط زبونمونه ک اینجوره وگرنه دلمون خیلی مهربونه بیشتر ...

ماهم تابستون عقد میکنیم 

ولی از یه سری کاراش خیلی ناراحتم و میترسم باهاش حرف بزنم چون هم عصبی میشه هم بعدش خرم میکنه 

خودشم میگه وقتی عصبیم سعی کن باهام خوب باشی ولی من خودم چند وقته افسردگی بد دارم و زود رنجم سریع نا ...

درست میگه باهاش مهربون باش 

فداتشم خب برو دکتر من رفتم بهم گفت تو براثر استرس زیاد اینجوری شدی حتی بهم گفت ترک تحصیل کن بابت اینه ک زیاد درس میخونی من بخدا تو خونمون که عصبی شم دگ خدانکنه دور و برم چیز شکستنی باشه سریع میزنم میکشم مثلا چن روز پیش فلاکس کنارم بود زدمش ب دیوار اصن ی کارایی میکنم ک خودمم پشیمون میشم

ماهم تابستون عقد میکنیم  ولی از یه سری کاراش خیلی ناراحتم و میترسم باهاش حرف بزنم چون هم عصبی ...

باهاش حرف بزن شاید عصبی شه ولی اروم میشه حرفاتو بزن ی نصبحت خواهرانه هم میکنمت درسته اون زود عصبی میشه ولی اگر قهر کردین هیچوقت پیش قدم نشو برا اشتی کردم مردا رو هرطور عادت بدن همونجور میمونن من از اول عادتش دادم ک حتی اگ تقصییر خودشم بود اون باید میومد معذرت خواهی الانم عادت کرده من تا حالا هیچوقت پیش قدم نشدم

درست میگه باهاش مهربون باش  فداتشم خب برو دکتر من رفتم بهم گفت تو براثر استرس زیاد اینجوری شدی ...

من دکتر رفتم قرص مصرف میکنم 

اما اصلا رعایت حالمو نمیکنه الکی گیر میده لجمو در میاره چون آدم قبلی زندگیم هی کرم میریزه نامزدم منو اذیت میکنه

خیلی کاراهم کرده که تازه فهمیدم...