2777
2789
عنوان

کاری که امشب شوهرم جلوی جمع کرد آبروم رو برد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 18978 بازدید | 347 پست
من اصلا از پول خودم خرج هیچی جز خودم نمیکنم اینم از همین حرصش میگیره که بفکر خودمم

پس تا ۱۸ سالگی بچه بساز تا بتونه تصمیم بگیره با کی باشه

الان چند سالشه به اونم بستگی داره زیر ۱۰ سال طلاق بکیر بالای ۱۰ ن

باهاش حرف بزن کل کل نکن بگو خب من تورو واسه خودت میخوام تورو از رو عشق انتخاب کردم بگو وگرنه از گرسن ...

بگو چرا اینارو میگی ناراحتم میکنی مگه من زنت نیستم مگ مادر بجمون نیستم من ناراحت شم چجوری بجمونو تربیت کنم بهش برسم بگو اینجوری افسرده میشم اگ ادامه بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تا ۱۸ سالگی بچه بساز تا بتونه تصمیم بگیره با کی باشه الان چند سالشه به اونم بستگی داره زیر ۱۰ سا ...

پسرم خیلی وابسته منه ولی باباشم دوست داره من نباسم طاقتش نمیاد چون همش باهمیم مادوتا مادرپسر

بگو چرا اینارو میگی ناراحتم میکنی مگه من زنت نیستم مگ مادر بجمون نیستم من ناراحت شم چجوری بجمونو ترب ...

بخدا همون جاری هام شوهراشون میگردن دورشون انقد خرجشون میکنن که بیا ببین ولی منت نمیزارن

دیگه عمرم هدر رفته تحمل هم حدی داره من8ساله جز غصه زجر چیزی نداشتم

فکر کردی الان بعده این ی مرد خیلیخوب پیدات میکنه 

الان پسرا ک بگیر نیستن مگر ی مرد بیاد بگیرت ک اونم معلوم نیس بهتر باشه تازع ی بچم داری هر کی بشنوه دودل میشه

حرفتون رو قبول ندارم این همه شهید داریم اینا از زیر بوته رشد نکردن که این ها هم مادر داشتن ب ...

شهیدا مادراشون انگیزه قوی تری داشتن که بچه ها رو روونه ی جنگ میکردن...علت اینکه خیلیا با شرایط سخت زندگی میسازن همینه که طاقت دوری از بچشونو ندارن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
 حرفتون رو قبول ندارم این همه شهید داریم اینا از زیر بوته رشد نکردن که این ها هم مادر داشتن ب ...

شوهرم خیلی خیلی بی عرضس من اگه دویاعت نباشم نمیتونه بچه نگه داره با اینکه بچم داره4ساله میشه هیچ کمکی بهم نکرده یه استخر رفتم خون به جگرم کرد انقد بی عرضس تو بچه داری که یه دقه نمیتونه خانوادشم نگه نمیدارن چون بچه خواهرش هست 

فکر کردی الان بعده این ی مرد خیلیخوب پیدات میکنه  الان پسرا ک بگیر نیستن مگر ی مرد بیاد بگیرت ...

من اصلا از ازدواج متنفرم مگه حتما باید ازدواج کنم من میگم کاش ازدواج نمیکردم مجرد میموندم من اگه طلاق بگیرم فقط هدفمم پسرمه جونو زندگیمو فداش میکنم فاتحه هرچی مرده رو خوندم

شهیدا مادراشون انگیزه قوی تری داشتن که بچه ها رو روونه ی جنگ میکردن...علت اینکه خیلیا با شرایط سخت ز ...

بعضی اوقات باید خودمون رو با شرایط وفق بدیم

الان این خانم اگه قاضی بهش رای نده نمیت نه بچه رو بدزده که

حالا مادر های دیگه رو کاری ندارم