2777
2789
عنوان

کاری که امشب شوهرم جلوی جمع کرد آبروم رو برد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 18978 بازدید | 347 پست
پولم نمیده ماهیی 500میده چقد بمونم تا جمع بشه دندون برام نمونده همه داغون همش درد

الکی بگو مریضم پول بگیر همش بیشتر بگیر واسه خریدا خودت برو بیشتر بگیر ببین با مهربونی با ناز بهش بگو سرفرصت ازش پول بخواه وقتی ک مهربونه بگو

توروخدا فقط اگ بچت بعده طلاق حالش خوبه برو  وگرنه اگ بده براش نرو بچها خیلی ضعیفن خیلی اسیب پ ...

واقعا نمیدونم من همیشه بخاطر بچم تحمل کردم خیلی بچمم زجر میکشید دعوا مارو میبینه از نوزادیش تا الان ولی وابیده جفتمونه نمیدونم کدومش درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناله کردن چیزی رو درست نمیکنه

من از آدم هایی که ناله میکنن متنفرم

بلند شو به خودت برس

۵۰۰ که میده رو خرج خودت کن 

شده برو مانتو بخر 

اصلا هرچی دلت خواست

برای خونه و بچه حرج نکن

بگو کلا ۵۰۰ دادی اونم فقط برای خودم

مجبور میشه بیشتز بده

اگه زد هم برو پزشک قانونی برگه بگیر

الکی بگو مریضم پول بگیر همش بیشتر بگیر واسه خریدا خودت برو بیشتر بگیر ببین با مهربونی با ناز بهش بگو ...

همین نون ابی که میده با همین پول همش میزنه تو سرم منت وحشتناک که من نجاتت دادم داری مفت میخوری حال میکنی

ناله کردن چیزی رو درست نمیکنه من از آدم هایی که ناله میکنن متنفرم بلند شو به خودت برس ۵۰۰ که میده ...

من اصلا از پول خودم خرج هیچی جز خودم نمیکنم اینم از همین حرصش میگیره که بفکر خودمم

همین نون ابی که میده با همین پول همش میزنه تو سرم منت وحشتناک که من نجاتت دادم داری مفت میخوری حال م ...

باهاش حرف بزن کل کل نکن بگو خب من تورو واسه خودت میخوام تورو از رو عشق انتخاب کردم بگو وگرنه از گرسنگی ک نمی مردم

چند سالشه بهش بگو دوست داری پیش من زندگی کنی یا بابا بچه رو بزار پیش باباش بهش سر بزن بعضی اوقات ...

کمتر کسی حاضر میشه از بچش جدا بشه حتی یه مدت محدود!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)