2777
2789
عنوان

کاری که امشب شوهرم جلوی جمع کرد آبروم رو برد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 18978 بازدید | 347 پست
اره همین کارو میکنم یه بار ترسو میزارم کنار برای همیشه باید یه حرکتی بزنم

اخه خودمو جات گذاشتم اعصابم خورد شد نسخه ایی که تو این مواقع برای خودم میپیچمو بهت گفتم حالا نری بدتر نیاد دنبالت من گناه کار بشم هر کس شوهرشو بهتر میشناسه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنفعت اول با خانواده اش در میون بذار بگو تحمل کردم ولی الان دیگه نه بعدم برو تو حرفات فقط بگو ...

وقتی داشتم میومدم بیرون گفتم این روانیه دلم میخواد برم خونه منو بزنه بعدش میبینید چی میشه... من تو این سالها خیلی سکوت کردم امشب این حرفو زدم اومدم بیرون

خب شاید به خودت رسیدی خوشش نیومده و به قول خودت حسودی کرده نتونسته دردش رو بگخ خودش رو اینطور تخلیه کرده

یه چیز دیگه اگه خواستی جواب بده 

جلو خودش و بقیه هم انقدر از خودت تعریف میکنی ؟

به نظرت ممکنه که ااحساس کوچیکی کرده باشه 

احساسی تصمیم نگیر 

ب اینم فکر کن اگه نیاد دنبالت چی؟ با پای خودتی برگردی صد برابر بدتر از حرف های که بهت گفته با عجله ...

من رفتم خونه مامانم نیومد دنبالم خودم برگشتم امسالمو زهر کردن برام نزاشتن برم شهرستان شوهرم بدتر رو هجوم آورد پیش جاریم که دشمنمه زندگیمو اون بهم ریخته خیلی زندگیم بهم ریخته کاش یه دعانویس بود دهنشو میبستم

عزیزجان عمق رنجت رو میفهمم اما اگر جا و موقعیت رفتن نداری، الکی نرو و خودت رو سنگ روی یخ نکن‌ . چون ...

چرا جا دارم مادرم پشتمه ما چندتا خواهربرادریم ما چون پشت سرهم هستیم بابام اخلتقای گند قدیمی داشت ما رو به ه کی رسید داد دوتا خواهرام بدبخت کرد طلاق گرفتن اوناشوهرمنم داره سواستفاده میکنه از شرایط یه خواخرم شوهرش زندانه هنوز دزد زورگیر معتاد اون یکی ام 20سال بزرگتر بود معتاد ولی این مینازه به خودش که سالمه از همه بهتره ولی اخلاقاش ذاتش خرابه خبر نداره

این آدم ادم نمیشه نمیدونی چیا تو دلمه نمیدونی جیگرم خونه

این زندگی مسمومه

خودت برو مشاور 

نمیخاد شوهرت رو ببری 

همه چیز رو بگو 

بدیهاش و خوبی هاش 

و بدی های خودت و خوبی هات 

اگه مشاور گفت جدا شو 

جدا شو 

اگه هم گفت جای امیدواری هست بخاطر بچت همه کاری کن آدم شه 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
من رفتم خونه مامانم نیومد دنبالم خودم برگشتم امسالمو زهر کردن برام نزاشتن برم شهرستان شوهرم بدتر رو ...

من میرم اینا اینقد میترسن من برم وحشت دارن چون اینو داماد کردن از دستش راحت بشن اگه بفهمن همشون اسپند رو اتیش میشن هی زنگ میزنن به من

پسره مرداد میشه4

تو یه بچه داری به فکر پسرتم باش. این وسط پسرتون نابود میشه. واسه همینه که میگم بهش یه فرصت بده و سریع نرو طلاق نگیر. فعلا یه مدت باهاش سرد باش یا برو چند روز خونه پدر مادرت تا خودش بیاد دنبالت. وقتی اومد دنبالت براش شرط بزار که باید باهم برین مشاوره.

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد!