2777
2789
عنوان

کاری که امشب شوهرم جلوی جمع کرد آبروم رو برد عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 18978 بازدید | 347 پست

عزیزممم🥺🫂

اگه بری هم خوبه پشیمون بشه شاید

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌

بنطرم نروچون جوریکه گفتی شرایط خانوادت هم خوب نیس بری مث دفع قبل خودت برگردی بیشترپرومیشه بمون بارفتارت درستش کن

فقط یه سوال شماکه نه اخلاقش نه هیکل نه قیافش ودوس نداریدچرابهش جواب مثبت دادید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینوبگم هزاربارم قهرکنی تهدیدکنی اینجورادماذاتشون همینه بیمارن ودگرازاری رودوس دارن مخصوصانزدیکترین فردبهشون رو.....شوهرمن بااینکه خیلی دوسم داره ولی متاسفانه هرازگاهی همچین ازارهایی داره چندین بارهم اقدام کردم به طلاق ولی درست نمیشه چون ذاتشون اینجوری شکل گرفته

بنطرم نروچون جوریکه گفتی شرایط خانوادت هم خوب نیس بری مث دفع قبل خودت برگردی بیشترپرومیشه بمون بارفت ...

اونسری ترسیدم برگشتم فهمیدم نباید برمیگشتم اشتباه کردم باید برم تنبیه بشه به غلط کردن بیوفده چون همه راها و امتحان کردم این میدونی خودشو خیلی دس بالا گرفته 

اصصصصلا نمیگم شوهرت بی تقصیره ها اصصصلا ولی یه سوال؟ با شوهرتم همینجوری حرف میزنی؟ جدا از اینکه غرور ...

نه به خدا اصلا من بی زبونم فقط لال میشم ارزومه یه بار بهش حرف بزنم منم یه بار داد بزنم خودمو خالی کنم من میام اینجا خودمو خالی میکنم جلوی اینه حودمو خالی میکنم اینارو مشاوره بهداشت جای خونمون رفته بودم قبلا گفت