2777
2789

به نام خدا با پیچوندن😁😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خانوادت منظقی حرف میزنن ب حرفشون گوش کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اگه خانوادت منظقی حرف میزنن ب حرفشون گوش کن

اصلا منطقی نیستند به چه قیمتی به حرفشون گوش کنم به قیمت اینکه من قراره یه عمر زندگی کنم اونا تصمیم بگیرن؟ بیشتر مواقع خانواده تصمیم اشتباه برای ازدواج فرزند میگیره

اصلا منطقی نیستند به چه قیمتی به حرفشون گوش کنم به قیمت اینکه من قراره یه عمر زندگی کنم اونا تصمیم ب ...

نمیدونم خودت میدونی

خواهرمم همینجوری بود

الان با یه بچه برگشته خونه بابام

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اخیی عزیزم چرا 

خیلی پافشاری کردم دقیقا حرفای تورو گفتم من زندگی کنم شما تصمیم میگیرین؟الان کلی اختلاف داریم حل کردیم خداروشکر ولی دل دیگه شکسته حرمت ها از بین رفته 

نمیدونم خودت میدونی خواهرمم همینجوری بود الان با یه بچه برگشته خونه بابام

تا ازدواج نکنه حرف کسی روش اثر نمیزاره منم مثل این خانوممم پافشاری کردم هروز بحث هروز دعوا

چیزی که خانواده موافقش نیستن تهش تباهیه اینو دیگه همه میدونن همهههه

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜