2777
2789
عنوان

افطاری دیشب من....🤢

374 بازدید | 21 پست

دیشب برا افطار ی غذایی درست کردم یعنی افتضاح بودا. از اینستا دیدم گفتم امتحان کنم .

چقد وقت و انرژی گذاشتم .

۴ تا بادمجون کبابی کرد، بعد پوست گرفت و له کرد، بعد با ۴ تا سیب زمینی رنده شده و پیاز رنده شده که آبشونم گرفت قاطی کرد و ادویه و بعدم سرخشون کرد. 

کوکوی بادمجون کبابی.

اون زنه که درست کرد خیلی قشنگ و ترد بنطر میومد . انقدرم تعریفشو می‌کرد.

خلاصه منم درست کردم‌ ، سبزی و گوجه و خیارشورم گذاشتم . فقط یه لقمه گذاشتیم دهنمون حالمون بهم خورد. به شوهرم گفتم توروخدا من نبینم برو همشو بریز سطل آشغال...

روزه بودم وگرنه همون اول یکیشو تست میکردم اگه بد بود انقد خودمو زحمت نمی‌دادم و روغن بی زبون رو حرومش نمیکردم   

کاربری ۹۶ داشتم، دوتا اکانت قدیمیم تعلیق شد،  😶 .... عاشق بابامم روزای سختی رو داره میگذرونه تمام رویا وتلاشم شاد کردن دلشه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برا حاجتم مهمونم کن 😘💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات فرستادم

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  

اکثرا واسه جذب فالور انواع چیز میزای چرتو درست میکنن 😐چند روز پیش ی خانمه واسه ته دیگ داشت از سبزی قورمه استفاده میکرد واقعا درک نمیکنم ته دیگ باید نون باشه یا سیب زمینی 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

منم‌یه سری چقدر زحمت کشیدم یه غذا بود با مرغ بود چون‌چند سال پیش بود یادم نمیاد بقیه موادشو.  نگم‌برات چه طعم افتضاحی داشت و چقدر مرغ حیف شد 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎