2777
2789
عنوان

لکه بینی با مدروکسی پروژسترون

546 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من این قرص رو ماه پیش از روز دوازدهم سیکل به مدت دو هفته به گفته پزشکم مصرف کردم بعد از قطعش سه چهر روز بعد پریود شدم و الان سه روز هست پریودم تموم شده بود و من دوباره پریود شدم لکه بینی دارم دلیلش چیه ؟

منم ماه پیش همونجور شدم تازه دوهفته هم نخوردم شب هفتم خونریزی شدید داشتم درحالیکه بعد پزیودم خورده بودم ...تا پونزده روز خونریزی داشتم رفتم قرص گرفتم اا بند اومد فک کنم کلا میندازه خونریزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از داروخانه گرفتم ولی دور از جون من رو ب موت شدم دیگ حالم خراب شد 

واای چه بد من روزه هم میگرفتم الان نمیتونم دیگه امروز دوباره وقت این قرص بود خوردم صبح که خونروزی داشتم قطع کرده در حد خیلی خیلی کمه اصلا یعنی معلوم نیست میاد ولی خب هست

بستگی داره این دارو رو دکتر برا چی تجویز کرده باشه .

تو هر مشکلی یه جور واکنش میده .

من برا فیبروم روزی چهارتا میخورم یکماه هست که تو لکه بینی افتادم .

از عوارض قرص لکه بینی هست و حتما حتما باید سر ساعت مشخص بخورید وگرنه رحم درد می‌کنه و تیر میکشه