2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جوش زیر پوستی معمولا از آلودگی پوسته اگ روتین پوستی رو رعایت کنی درنمیاد من خودم تولیدکننده لوازم آر ...

آخه من از صبح با ژل می‌شورم و هر وقت که از بیرون میام با شیر پاک کن پاک میکنم 

میشه از اصلاح باشه 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
جوش زیر پوستی معمولا از آلودگی پوسته اگ روتین پوستی رو رعایت کنی درنمیاد من خودم تولیدکننده لوازم آر ...

ببخشید عزیزم میگم اگه گل بابونه الان زیاد هست بیارم خشک کنم و هفته ای چندبار بخور بدم صورتم ب نظرت خوبه؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
ببخشید عزیزم میگم اگه گل بابونه الان زیاد هست بیارم خشک کنم و هفته ای چندبار بخور بدم صورتم ب نظرت خ ...

گل بابونه واس جوشای سرسیاه و عفونی عالیه من خودم کلی خشک کردم واسه داخل صابون بابونه☺

[QUOTE=283316946]اسکراب جوشای کوچیکو فعال میکنه معمولا [/QUOTE    حالا ادامه بدم یا نه مشکلی پیش نمیاد؟اونی ک برام خریده گفت اسکرابه هم لایه برداره هم آبرسان همچین چیزی درسته؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
گل بابونه واس جوشای سرسیاه و عفونی عالیه من خودم کلی خشک کردم واسه داخل صابون بابونه☺

من همین جوشهای ریز ک گفتم زدم ولی در کل پوستم ی خورده لک داره و خشک هست گفتم شاید بابونه خوب باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز