2821
2789
من همین جوشهای ریز ک گفتم زدم ولی در کل پوستم ی خورده لک داره و خشک هست گفتم شاید بابونه خوب باشه&nb ...

بابونه عالیه ولی چون پوستت خشکه باید خیلی با احتیاط اسکراب بشه عزیزم جوشا بخاطر همین اسکرابه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابونه عالیه ولی چون پوستت خشکه باید خیلی با احتیاط اسکراب بشه عزیزم جوشا بخاطر همین اسکرابه

الان برقا خاموشه برم عکس بگیرم ولی همینه  مناسب پوستهای لک دار 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
الان برقا خاموشه برم عکس بگیرم ولی همینه  مناسب پوستهای لک دار

اینک ترکیبات نداره عزیزم نمیدونم خوبه یا نه من چون خودم تولیدکننده م میدونم هر ترکیبی مضره یا مفید 

واسه خشکی و لک پوستت هم اول اینو در نظر بگیر ک بیشتر مشکلات پوستی از درونه مشکل کبدی یبوست مشکل رحم هورمونی تیروئید نداری؟بی حال و کدر نیست پوستت

اینک ترکیبات نداره عزیزم نمیدونم خوبه یا نه من چون خودم تولیدکننده م میدونم هر ترکیبی مضره یا مفید&n ...

پرکاری داشتم ۸سال تحت درمان بودم امسال خوبه داروهامو قطع کرد ولی باید سالی چندبار چک کنم،آره دقیقا پوست صورتم واقعا کدر شده از اون بدتر یه هفته است کرونام گرفتم دیگه واویلا بیرونم نمیرم ،حرص و جوش استرس اینام در طول روز زیاد دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
پرکاری داشتم ۸سال تحت درمان بودم امسال خوبه داروهامو قطع کرد ولی باید سالی چندبار چک کنم،آره دقیقا پ ...

عزیزم خدا شفا بده ان شالله ..حرص و جوش هم خیلی تاثیرداره راستی حال مادر عزیزت چطوره؟؟

اگ دوس داری بگو مشکل چیه  سحر بیدارشم حتما دعاش میکنم

ممنونم ازت تو روخدا اگه تونستی یادت نره دعاش کنی انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🙏ولا نمیدونم بگم دقیق مشکلش چیه پیش روانپزشک و مغز اعصاب اینا بردیم کلی آزمایش و نوار و سی تی اسکن کردن حتی دکتره خودش تعجب میکرد میگفت واقعا نمیفهمم مشکلش از کجاست یه دفه یه روز صب ک بیدار شد حالش پریشان و بی قرار یعنی وحشتناک بود چیزای عجیب و غریب میگفت و بی قراری میکرد ب شدت مثلا میگفت یکی دم گوشم داره حرف میزنه اذیتم میکنه جیغ میزد و گوشاشو میبنده گاهی پنبه میزاشت تو گوشاش تا اون اذیتش نکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
عزیزم متاسفم خیلی حتما دعات میکنم ی سوال مادرت خوشگله؟؟موهاش بلند نیس؟

مرسی ممنون،قیافش معمولی موهاش کم پشته زیاد نیستن،۶۹سالشه ب شدت نماز خون یعنی هیچوقت نشد نمازش قضا بشه و هر سال روزه میگرفت ولی از وقتی اینجوری شد دیگه نماز یادش نیست 😞دوس دارم یبار دیگه برم ببینم سر سجاده نشسته و منتظر اذان باشه همش میپرسید اذان نزد 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
مرسی ممنون،قیافش معمولی موهاش کم پشته زیاد نیستن،۶۹سالشه ب شدت نماز خون یعنی هیچوقت نشد نمازش قضا بش ...

پدرشوهرمنم سالها پیش همین بوده شوهرم میگف شبا ک میخابیده یکی انگار خفش میکرده دعانویس خوبش کرده پیش ی دعانویس معتبر ببرش ک دعای خوب کنه کدوم شهری؟

پدرشوهرمنم سالها پیش همین بوده شوهرم میگف شبا ک میخابیده یکی انگار خفش میکرده دعانویس خوبش کرده پیش ...

آره دقیقا مادرمم اینجوریه باورت میشه یبار ۱۰شب و روز چشم رو هم نزاشت میترسید میگفت این تو خواب منو میکشه یا تنها دسشویی و حموم نمیره اینقد داغون شده ک نگو اتفاقا رفتیم پیش ی دعا نویسم میگفت علائم و حرکاتش احتمال زیاد شیطان اذیتش میکنه دعا کرد ولی میگفت ممکنه طول بکشه تا خوب بشه دیگه نمیدونم ولی در کل شفا دست خداست 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲