2777
2789
عنوان

اوپای کره ای عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین اول بگم اینجوری خودمو نشون بدم ک مرغ از قفس میپره خخخ خدایی خیلی راهنمایی مکنی اسی 😂😂

چرا بم میگی اسی اسی خودتی سید🤣🤣🤣

🤣

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....

اسی آسونه که، من اینقدر فیلم کره ای دیدم خیلی از کلماتو بلد شدم. امیدوارم از این بگیرا باشه بیاد مزدوج بشین

لینک گروهو بزار لطفااااا 

منم اوپا کره ای میخوام🥺

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

حالا جدا از شوخی  میتونم تواین مدت کره ای یکم یاد بگیرم

نمد والا ولی کره ای خیلییی راحته 

سریع جمع میشه یکی از دوستام ۶ ماهه درحد مکالمه بلد شد 

اسی آسونه که، من اینقدر فیلم کره ای دیدم خیلی از کلماتو بلد شدم. امیدوارم از این بگیرا باشه بیاد مزد ...

بزار پیدا کنمش به این پسره میگم  لینکشو بده  مال وسایل های باشگاهی بود کانالش نمدونم اگ بگیر باشه که خوبه حالا قراره بیان با دوستش  

حالا جدا از شوخی  میتونم تواین مدت کره ای یکم یاد بگیرم

تنها کلماتی ک بلدم:

کِنچانا: خوبه 

اوریچاگیله : عزیزم 

سارانگهه

پابو: احمق🤣

کامسامیدا : مرسی 

آنیو سایو: درود😂

کارت راه میفته😂🤣🤣 

بزار پیدا کنمش به این پسره میگم  لینکشو بده  مال وسایل های باشگاهی بود کانالش نمدونم اگ بگ ...

اوکی مرسی
دوستش اگر خوب بود بزارش واسه من😂

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

نمد والا ولی کره ای خیلییی راحته  سریع جمع میشه یکی از دوستام ۶ ماهه درحد مکالمه بلد شد

اوه  پس این پسره میگفت الفبا یاد بگیر بقیش حله همین بود  عقلمو دادم دست کی بخدا خخ

اوه  پس این پسره میگفت الفبا یاد بگیر بقیش حله همین بود  عقلمو دادم دست کی بخدا خخ

کلمه یادبگیری بهتره 

اگ کاربردی میخوای بلد باشی