2777
2789
عنوان

اوپای کره ای عکس

1729 بازدید | 43 پست

سلام بچه بایک اوپای کره ای اشنا شدم تو تلگرام بعد از مدت ها خط دیگمو روشن کردم روش تلگرام نصب کردم یهو برام پیام های این پسره اومد بعد تو کانال چینی ها اد شده بودم نمدونم چرا اینم اونجا بود بعد فهمیدم چ جوری اومده پی وی یک هفتس داریم حرف میزنیم میگه بهم مخام اردیبهشت بیام کشورت میگه زبان کره ای تا اون موقع یکم یاد بگیر منم بهش گفتم تو ک انگلیسی بلدی گفت من از ترجمه کمک میگیرم بلدنیستم گفت کره ای اسونه الفبا شو یاد بگیر بقیه حله قرار شد با رفیقش اردیبهشت بیان پیشمون ولی من تواین مدت چ جور یاد بگیرم سه روزه با دوستم داریم کلنجار میریم خل شدیم بعدا پیش خودم گفتم کات کنم اینا دوروز جوابشو ندادم گفتم حتما ول میکنه میره ولی دیدم نه همش پی ام مده دیگه گفتم سختمه نمتونم یاد بگیرم اینا گفت الفبا هم یاد بگیری بقیه دستت میاد لطفا الان خدای مخم نمیکشه موندم وسط دو راهی بعد ازاونورم گیجم من یک هفتس میشناسه میخواد بیاد خدایی یک حال عجیبی دارم 😂 چکارکنم واقعا ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوپا اینشکلی پیدا کردی تایپیک بزن  😂😂

وای تهیونگ خدا نکشتت اسی حالا اینو از دست ندم شاید قسمت شد منو با خود برد خخخ نباید زیاد رویا بافی کنم جلوتر وگرن گند زده میشه

وای تهیونگ خدا نکشتت اسی حالا اینو از دست ندم شاید قسمت شد منو با خود برد خخخ نباید زیاد رویا ...

بهش بگو اگ دوسم داری آلبوم اعضا +بلیت کنسرت😂😂😂😂😂

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....