2777
2789
عنوان

بچه شیر نمیخوره حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی وحشتناکه درده من از دوماهگی نتونستم به بچم شیر بدم دردششششششش وحشتناکه سینه هام سنگ شده بودم شب روزم یکی شده بود ولی بعد یه هفته دیگه کم شد ندوشش من میدوشیدمش سفتتر میشد و بیشتر اذیت میشدم

اینم ازشانس ماس به خدا شب وروز ندارم ۱۸ ماهشه پسرم همه چیو بااشاره میگه تنبل خان اخرش منو دق میده

وای منم بخدااز هرکی فکرشو بکنی پرسیدم تاحالا ۲۰ماهشه چندتا کلمه حتی اب بده هم بلده ولی نمیگه دارم دیوونه میشن همه چیو بااشاره میگه همه کارم بلده 

یه سوال بچه۲۱ ماهه میتونه حرف بزنه؟چیزی بگی متوجه میشه؟

اره حرف میزنه .

میگه جیش دارم .

گوز دارم .البته منظورش از گوز پی پی هست.

آب بده 

قاقا بده

برم ددر

بپوش 

دوکلمه زیاد میگه.البته یه برادر زاده دارم مدام خونه من هست میاد باهاش بازی کنه خیلی باهاش حرف میزنه .

وای منم بخدااز هرکی فکرشو بکنی پرسیدم تاحالا ۲۰ماهشه چندتا کلمه حتی اب بده هم بلده ولی نمیگه دارم دی ...

بزار پیش یه بچه که از خودش چند سال بزرگتر هست سریع به حرف میفته .من برادر زادم خیلی باهاش حرف میزنه

بچه ها از هم همه چیو یاد میگیرن

عزیزم کارتو راحت کرده خودتو ناراحت نکن شما از پوشک گرفتین؟اگ ن چند وقت دیگ شروع میکنین؟

الان یه ماه لباس زیر آموزشی پاش میکنم .

شب موقع خواب هم پوشک میکنم.

از هر ده بار چهار دفعه قبل از خراب کاری اعلام میکنه .بقیه دفعات هم اول خراب کاری میکنه بعد میگه.

وای منم بخدااز هرکی فکرشو بکنی پرسیدم تاحالا ۲۰ماهشه چندتا کلمه حتی اب بده هم بلده ولی نمیگه دارم دی ...

چی بگم والا بزار ببینیم کی میخان حرف بزنن من که خسته شدم ازحرفای مادرشوهرم مدام میگه چرا عمه و بابا شو صدا نمیکنه😑

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان