2777
2789
عنوان

بچه شیر نمیخوره حالم بده

570 بازدید | 41 پست

سلام مامان های گل

دخترم ۲۱ ماهه هست.یه مدت بود کم شیر می‌خورد.

الان سه روزه کلا نمیخوره .

البته خودم میخواستم یواش یواش بگیرمش ولی یه دفعه خودط ول کرد.

سرحال و قبراق هست مشکلی نیست.

مشکل الان خودمه که سینم پر شده البته با شیر دوش یکم خالی کردم.

ولی حالم خیلی بده .حالت تهوع دارم .سرگیجه 

چشام احساس میکنم تاره .سر دردم دارم.

احساس گرما زیاد میکنم

اصلا میل به غذا ندارم.

چیکار کنم حالم بهتر بشه؟

یا چه دکتری برم؟دکتر زنان .داخلی.غدد .نمی دونم مربوط به کدوم دکتر میشه؟

باردار نیستی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم شیرتم ندوش ، برو دوش آبگرم بگیر یواش یواش ماساژ بده سینه هات رو ، خوشبختی که خودش نخورده وال ...

اره از این لحاظ شانس آوردم که خودش ول کرد .

باش دوش آبگرم میگیرم ممنون

ندوش تا خشك بسه تا يك هفته سخته درست ميشي بعدش

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد