2777
2789
عنوان

حکم لکه بینی در ماه رمضان چیه؟ کسی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4498 بازدید | 26 پست
گلم برای روزه مشکلی نداره برای نماز احکام داره 😘😘

آهان ، روزه رو باید بگیرم؟؟؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ، روزه رو باید بگیرم؟؟؟  

بله خانومی 😍😍😍

روزتون قبول باشه التماس دعا 

راستی برای لکه بینی تون هم دکتر برید که ان شالله مشکلی نباشه 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

اینایی که گفتم همه مراجع تقلید گفتن 

درسته آخه بار اولمه تو ماه رمضان لکه بینی داشتم سردرگم شدم 🥺🥺🥺🥺🥲🥲🥲

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
عزیزم اگه لکه بینی عادیه و مدتیه داری و از اونجایی ک موعد پریودیت نیست پس خون حیض نیست همون ی بار قب ...

ممنونم عزیزم 🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍🌹🌹🌹

بله خانومی 😍😍😍 روزتون قبول باشه التماس دعا  راستی برای لکه بینی تون هم دکتر برید که ان شال ...

ممنون عزیزم نماز و روزه های شما هم قبول باشه ، دکتر رفتم عزیزم ، قرص داده مصرف کنم ، الان دوسال از زایمانم میگذره . ولی نزدیک یکساله درگیر پزشک زنان هستم . هر دفعه مشکوک به یه چیز بودم . بار آخر دیگه چیزی نبود خداروشکر ولی لکه بینی دارم هی….. 🥺

چه خوب توضیح دادین،مچکرم یادگرفتم😘

خیلی قشنگ توضیح داد واقعا ❤️😍

ممنون عزیزم نماز و روزه های شما هم قبول باشه ، دکتر رفتم عزیزم ، قرص داده مصرف کنم ، الان دوسال از ز ...

آها ان شالله که به زودی تموم بشه واقعا خیلی بده من خودمم تجربشو داشتم خیلی خیلی کلافه کنندس‌ حتما چیزهای مقوی بخورین تا ضعف بدنی پیدا نکنین

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

آها ان شالله که به زودی تموم بشه واقعا خیلی بده من خودمم تجربشو داشتم خیلی خیلی کلافه کنندس‌ حتما چی ...

چشم عزیزم ممنونم از پاسختون ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله حاجت روا بشی🌹😘