2777
2789
در واقع میخوام ببینم میشه مثلا برای کوکوی مرغم اینکارو بکنم سینه مرغ را چرخ کنم من سیب زمینی فقط یک نصفه میریزم بعد پیاز را چرخ کنم و ... سوالم اینکه میشه وقتی مواد چرخ شدم را باهم مخلوط کردم و میکس کردم در همین زمان پنیر پیتزا هم قاطی این مخلوط کنم و میکس کنم؟؟؟ موقع سرخ شدن نمیسوزه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم یه نوع کوکوی مرغ بلدم با کدو خیلی خوش مزه میشد . خیلی وقته نپخنم سینه مرغ رو پخته ریش ریش می کنیم . پیاز رو نگینی کرده تفت می دیم . کدو نگینی رو اضافه کدو که نرم شد میزاریم سرد شه و بهش مرغ رو اضاف و تخم مرغ و نمک و ادویه می زنیم . کمی هم دستور اصلیش پنیر داره و کمی سیر رنده شده . وایی عالی میشه . درست کنم عکسش رو میزارم !