2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا آزمون امسال  گقتن میگیرن از غیر انتفاعی ها

حرف زیاده   عمل مهمه    من امسال دیگه شرکت نکردم  موقع مصاحبه فقط پارتی دارا  و  فرهنگیان جذب میشه یا اونایی که نهضتی بودن     

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
سلام  من ۱۲ ساله غیر انتفاعی هستم   برای رسمی شدن هیچ امتیازی  محسوب نمیشه

امسال آزمون شرکت نمیکنید؟گقتن اونهایی که ۲ سال به بالا بودن میتونن شرکت کنن  دوستم ۴ ساله رفته غیر انتفاعی خیلی خوشحال بود میتونه شرکت کنه

آموزش و پروش هر وقت کسری بودجه میاره  آزمون میزاره  ۲۳۰ هزارتومن  فقط دفترچه بود و کارت خریدش   با پول کافی نت   حدود ۲۸۰ تومن میشد    حالا برو کتاب و جزوه هم بخر  و یکسره بخون   تا  قبول بشی     بعدم مصاحبه و گزینش 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
امسال آزمون شرکت نمیکنید؟گقتن اونهایی که ۲ سال به بالا بودن میتونن شرکت کنن  دوستم ۴ ساله رفته ...

نه اصلا   اینهمه سال شرکت کردیم چیشد   کلی کارنامه سبز داریم هنوز بلاتکلیفن   هیچ امتیازی محسوب نمیشه  خود وزیرم گفت  

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
آموزش و پروش هر وقت کسری بودجه میاره  آزمون میزاره  ۲۳۰ هزارتومن  فقط دفترچه بود و کا ...

اره برای جبران کسری شون بود  سخته قبول شدن توش ولی غیر ممکن نیست   اینجا قبلا تاپیک بود میگفتن بدون پارتی قبول شدن با رشته های روان شناسی و علوم تربیتی 

ای بابا چرا شرکت نکردین؟  امسال هم شرکت میکردید

والله الان  همه از مدارس دولتی فرارین   کلاسهای ۳۵ تا ۴۲ نفره   اعصاب فولادی میخواد   تازه  حقوقا هم که تق و لق میدن امسال حقوق و عیدی فرهنگیان رو  لحظه اخر سال تحویل دادن اونم برای خیلیا نصفه واریز شده   

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
نه اصلا   اینهمه سال شرکت کردیم چیشد   کلی کارنامه سبز داریم هنوز بلاتکلیفن   هیچ امت ...

ان شالله قبول میشی بازم از هیچی بهتر هست میگم دوستم خیلی امیدوار بودا میگفت شاید دری به تخته خورد و اینا ...

اره برای جبران کسری شون بود  سخته قبول شدن توش ولی غیر ممکن نیست   اینجا قبلا تاپیک ب ...

بستگی به شهر محل سکونتت و  میزان نیازمندی داره اون استان داره  ممکنه خیلیا قبول بشن ولی تو مصاحبه رد بشن  یا بعد تو الویت بندی بمونن برای بعد  حالا این بعد  کی میشه خدا  داند 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
والله الان  همه از مدارس دولتی فرارین   کلاسهای ۳۵ تا ۴۲ نفره   اعصاب فولادی میخواد & ...

اره درست میگی ... بابام همش میگه برو غیر انتفاعی بعدا استخدام بشی  ولی خودم دیگه حوصله ندارم ... فکر میکنم آرایشگری کنم هنوز برام بهتره آرامش بیش تر دارم