2777
2789
عنوان

چوب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 30 پست

دلم برای شوهرت سوخت   

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره نگاه نمی کرد اصلا

منم درگیر بچه هام بودم چون خیلی کوچیک ان...

مسعود ما برداشت به بیچاره گفت:کار بار مثل اینکه کساده چند وقته(بازاریه شغل پسره)

بیچاره گفت:نه خیلی خوبه به لطف خدا

شوهرم ورداشت گفت:پس چته زن نمی گیری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیچاره همینجوری مونده بود هاج واج

مادرش گفت دخترخوب پیدا نمیشه آقا مسعود،دخترای خوب نمی مونن که پسر ساده ی من به خودش بجنبه(همچین چیزی گفت)

وای‌کارد می زدی خونش در نمیومد🤣🤣🤣🤣

ورداشته به مادرشوهرم میگه پاشو بریم من کار دارم جایی🤣🤣🤣🤣

ماهم پاشدیم رفتیم شیرینی نخورده😏😐

ولی مادرشوهرم که با مادرش جیک تو جیک ان

تو خیابون که خدافظی کردیم گفت:

مثل اینکه برا دختر عمه ی پسره رفتن خوستگاری...🤣

مسعودما گفت:بیچاره دختره🤣🤣🤣🤣

اخر که از مادرشوهرم خدافظی کردیم

توماشین بهش گفتم:عزیزم چوب خدا صدا نداره

اولش نمی گرفت بعد گفتم با فلانی گرم گرفتی...

گفت:گوه خوردم😐🤣🤣

مادرش گفت:وای ماشاالله چه دختر و پسر نازی داری(دوتا بچه دارم) گفتم ممنون... باباش رو کرد به پسرش گ ...

ولی اینا دست پیش گرفتن همونطور ک حدس میزدم همیشه پسرا به دختری ک خواستگاری کردن میرسن میخوان بگن ما نخواستیم اینم یجوری گفته اگ راضی میشدی😒

یک عدد چپی 

ولی اینا دست پیش گرفتن همونطور ک حدس میزدم همیشه پسرا به دختری ک خواستگاری کردن میرسن میخوان بگن ما ...

اره افرین می خواست بگه پسرمون نخواسته که نشده در صورتی که تو داستان زندگیم هست

من شرایط افسردگی بدی داشتم گفتم نه حتی به خونه نرسید 

کار جفتتون خیلی خیلی خیلی بد بوده.از این حرص دادنا و شوخی ها واقعا نباید انجام داد.اون نباید این کارو انجام میداد تو هم نباید حساسش میکردی چون غیرت داره.بخدا شوهری که غیرت داشته باشه اینطور وقتا چنان خرد میشه که دیگه به قبل برنمیگرده.نکنین این کارو خوهشا