2777
2789
عنوان

می‌خوام دعاتون کنم.بیاید.

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
توروخدا برای ازدواج من دعا کن اسمم فهیمه هست

برای ازدواج با معشوق،کارایی که بالا گفتم رو انجام بدید.اگر هم کلا برای ازدواج کردن می‌خواید:

چله‌ی سوره انسان،چله حدیث کسا،چله سوره یس،چله زیارت عاشورا،چله دعای جوشن کبیر(بدون الغوث الغوث،مجرب هم هست)-ختم یروزه سوره طه-نوشتن سوره نور و احزاب با تمام قواعد و اعراب

توروخدا حلالم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شفای برادرم

قبول شدن آجیام تو آزموناشون

حل شدن مشکل ازدواجم

حاجت رواشی خواهری🌼

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
نماز جعفر طیار رو بخونید.۷ بار دعای نادعلی و دعای مشلول.همه رو با معنا و با حضور دل.

خوندم گلم،نادعلیا که چله شو گرفتم ...

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

سلام عزیزم.مشکل شما حل شد؟

سلام گلم♡

مه هنوز آجی 

من رفتم بهش گفتم که دوسش دارم خودمم معرفی کردم ولی هنوز جوابی ندادن که بشه فهمید جوایشون اوکیه یا نه😥♥️

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود