2777
2789
عنوان

شوهر بی سلیقه

589 بازدید | 35 پست

سلام دوستای عزیزم 

شوهرم میره تو روشویی ریششو میزنه میریزه همه جا رو به گند میزنه میاد بیرون؛یکمم به قول خودش تمیز میکنه اما هروقت پشت سرش رفتم دسشویی باید میشستم امروز دیگه قاطی کردم روش اومده بهم میگه خب زن واسه چی گرفتم پس فکرر کنید جواب اینو چی بدم من اخه 

منم گفتم زن گرفتی کلفت که نگرفت

میگه وظیفه زن 

اصن دیوونه شدم از دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب شوهرم مشکوکم الان...

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

گه خورد تو خودتو ناراحت نکن.میخای یکم ب مردا فش بدم دلت خنک شه؟اگ حوله شوهر منو ببینی چ میگی.سیاه شده سیااااه.هر چ با وایتکس و کوفت و زهرمارم میشورم تمیز نمیشه.میگم یکی بخر میگه این هنوز کار میکنه 

لایک نکنید اه
گه خورد تو خودتو ناراحت نکن.میخای یکم ب مردا فش بدم دلت خنک شه؟اگ حوله شوهر منو ببینی چ میگی.سیاه شد ...

مگه شغلش چیه😀

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲