2777
2789
عنوان

شوهر بی سلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر و خانمای عزیز ببخشید ولی مگه این مسائل رو قبل از ازدواج با هم مطرح نمیکنید؟قبل ازدواج چطوری بفهمیم اینا رو انجام نمیده؟

شرمنده استارتر بخدا منظوری ندارم فقط سوال شده🙏🙏

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

شوهر منم همینه تازه هروز سشوارم میکشه میریزه من یه مبثین میرم میشورم دیگه این مدلیه دیگه بهشم میگم چرا اب نگرفتی همیشه میگه یادم رفت🤣

البته خدایی ریششو‌می نه تمیز میکنه میشوره اما باز تک و توک هیت ولی موهاشو‌نگم برااااات

شوهر منم همینه پشماش کل خونه رو به گند کشیده 

همیشه هم قیچی به دست

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

استارتر و خانمای عزیز ببخشید ولی مگه این مسائل رو قبل از ازدواج با هم مطرح نمیکنید؟قبل ازدواج چطوری ...

نه اینا مسائل پیش و پا افتاده اس ک بمرور بخاطر ناراحتی های دیگه باعث جرقه ی بحث و دعوا میشه..

همسر من کلا مردی بود ک سر خود لباس و ظرف می‌شست.. ولی،بعد ها بخاطر شغل و خستگی همکاریش،کمتر شد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
استارتر و خانمای عزیز ببخشید ولی مگه این مسائل رو قبل از ازدواج با هم مطرح نمیکنید؟قبل ازدواج چطوری ...

من خودم یخواستگار داشتم البته مجازی بود باخواهرش اومد باهم آشنا شدیم قرار برازدواج داشتیم

باهم ک حرف میزدیم متوجه شدم ادم دستوری هست 

صحبتمون ازصبحونه شروع شد گفتم اگ صبح بیدار نشم برات صبحونه نذارم خسته باشم چکارمیکنی میگف بیدارت میکنم همینجوری صحبت میکردیم دیدم داره میگه کارخونه وظیفه زنه من پانمیشم براخودم صبحونه بذارمو فلان 

دیدم نه بابا این اصلا منطق و انصاف سرش نمیشه گفتم ببخشید مابدرد هم نمیخوریم تموم کردم باهاش

هرچی بهش توضیح دادم توبراخودت درست میکنی لطف درحق خودته کارخونه وظیفه زن نیست اصلا توکتش نمیرف

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من هیچی بهش نمیگم دختر دم بخت ک تو خونه ندارم بذار راحت باشه دنیا دوروزه

راستی؟اونوقت مهمون بخاد بیاد خونت مجبوری خونه تکونی کنی منم مث تو اول هیچی نمیگفتم بعد دیدم اینهمه کار اونوخ اضافه میشه رو دوشم و قراره جر بخورم گفتم بش.ک نتیجه ام نداد

لایک نکنید اه
تعمیر کولرگازی و پکیج و اینا

اها بنده خداحق داره

حدس میزدم تو کارتعمیرات باشه

یادش بخیر یه خواستگار داشتم اونم تعمیرکار بود میگف ازسرکار میام لباسام روغنیه و سیاه و فلان 

ازترس اون لباسا ردش کردم   چون مجرد بودم لباس نمیشستم که یادنداشتم 😀😀😀 ولی پسر خوبی بود این تعمیر کارمکانیکی بود 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم اینجوری ک فقط ۷.۸ سال زمان میخای ک اینارو باهم بیان کنید اخر سرم میری سر زندگی میبینی یکیو یادت رفته بگی.خیلی چیزا هم هست ک اصلا توی خانواده تو وجود نداره و نمیدونی چیه ولی اونا ممکنه داشته باشن.اینارو میخای چکار کنی

لایک نکنید اه
من هیچی بهش نمیگم دختر دم بخت ک تو خونه ندارم بذار راحت باشه دنیا دوروزه

من شوهرم میره حموم ریشاشو میزنه خودشم میشوره 

فقط گاهی جلو ایینه حدود هف هشت تا دونشو باقیچی بزنه 

میگم مهم نیست هروقت جاروبرقی بکشم اونارو باخودش میکشه میبره دیگه چکارکنم😀

اها بنده خداحق داره حدس میزدم تو کارتعمیرات باشه یادش بخیر یه خواستگار داشتم اونم تعمیرکار بود میگ ...

تعمیر ماشین ک ن کولر گازی و پکیج خیلی با ماشین فرق داره.بعدشم موهاش ک کثیف نمیشه اونقدر؟کثیفم بشه وقتی میره تو حموم میشوره دگ؟اگ درست بشوره حوله حمومش رنگش اینقدر حال بهم زن نمیشه.اگ از در بیاد کثیف باشه ک چیزی نمیگم.ولی وقتی میره حموم گربه شور میکنه میاد اونموقه س ک دگ باید ....

لایک نکنید اه