2777
2789

طلا بهتره، ما ماشین مون و فروختیم زمین خریدیم زمین همون قیمت یک چیزی بالا تر شده اما ماشینمون الان شده 700میلیون😒

100گرم طلا داشتم 10میلیون خریدم چند سال پیش الان شده270میلیون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پولت در حدی هست که بتونی یک خونه کوچیک حتی قدیمی بخری بهتر از همشه ولی هم طلا هم زمین جفتشم خوبه ولی بازم زمین بهتر از طلاست ولی طلاهم خوبه قیمتش بالاترم میره آدم از خریدن و پس انداز طلاهم ضرر نمیکنه سودم داره اما اول خونه بعد زمین بعد طلا البته بازم با یک شخص تجربه بیشتری داره مشورت کن.

ب زمین قراردادی حاشیه شهر میرسه...اینقدی نیس ولی میگن طلاهم خیلی گرون خواهدشد 

جفتشون براط سرمایه عالی هست 

ولی زمین شما اگر ماه دیگه مجبور شدی بفروشی ضرری نمیکنی ولی طلا اگر مجبور شدی ماه بعد بفروشی ممکنه ضرر کنی 

در کل قیمت زمین یکم ثابت تره تا طلا 

ولی جفتشون خیلی خوبن برای سرمایه گذاری

چرا 

نسبت به طلا میبینی یک جا خریدی قبلا رشدشو کرده واینقدرا روش نمیاد یا خدایی نکرده کلاه برداری درمیاد که البته باحقوق میشه جلوشو گرفت ولی طلا امروز برو بخر سال بعد میبینی دوبله شده برای خرید زمین باید پول زیادی داشت ولی طلا با چند تومن هم میشه شروع کرد ولی اگه پولت برای خرید زمین خوبه باید کاربلد باشی تاجایی روتختی که هنوز جای رشد وترقی داره 

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
کلاهبرداری زمین چه جوریه؟  به چه روش هایی کلاهبرداری می کنند؟

زمینایی که شهرداری مجوز نداره میفروشن 

گاها یک زمینو به چند نفر میفروشن و...دنیای بدی شده حتما قبلش باید استعلام از شهرداری ودارایی و..اینا بگیری تا کلا سرت نره

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده