2777
2789
چرا؟

هر کی گرفته بعد تثبیت ب شدت چاق شده

ریزش موی شدید

همین نینی سایت سرچ کن ببین چقد ناراضی داشته 

ب آدمی با بیست و پنج کیلو اضافه وزن وعده نهار یا شام نصف کف دست نون میده و دو قاشق عدسی😐😐

یعنی ی چیز از افتضاح اونورتر

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب می خوای یه بشقاب پر برنج و جوجه کباب و سالاد پرسس بده😁

نه 

در حد تعادل بده

یکی ک وزنش ۸۵ کیلو نیاز به دو نیم کف دست نون وعده نهار 

یا یک و نیم تا دو کف دست وعده شام داره

یا معادلش ۸ قاشق غذاخوری برنج

همه دکترا ب همین شکل میدن حالا یکی دو قاشق کمتر یا زیادتر

ولی کسیو ندیدم نصف کف دست یا دو قاشق برنج بده

دیگه همه اشتباه می‌رن فقط این خانم درست میگه؟؟؟

تغذیه ی علمه

نه یه برگ چاپ شده از پیش تعیین شده که بگه دو قاشق پلو بخور حله 😂

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
من خودم رژیمش را دارم کی گفته دو قاشق😳 شش قاشق برنجه

منم گرفتم

نمیدونم دیگه حتما برا شما فرق میکنه 

چون منم میخواستم بگیرم تاپیک زدم همه گفتن نگیر 

گوش نکردم و گرفنم و پشیمونم شدم

شما باهاش کم کردی؟

منم گرفتم نمیدونم دیگه حتما برا شما فرق میکنه  چون منم میخواستم بگیرم تاپیک زدم همه گفتن نگیر ...

من بنا به دلایلی شروع نکردم.ولی هنو رژیمش را دارم مثلا صبونه یه کف دست نان و یه قوطی کبریت پنیر و دو تا مویز و یه گردو و چای تلخ