2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم عذر ميخوام كه توى تاپيکت در مورد تاپیکی که نظر گذاشتی جوابتونو میدم

پیرو تاپیک پربازدید

کاری به رفتار استارتر ندارم نمیگم رفتارش درست بوده

جمله شما نظرمو جلب کرد که نوشتید (مردا وقتی دوست دارن که به خانوادشون احترام بزاری)

لطفا ترویج افکار عجیب ندید

نمیشه که احترام عروس حفظ نشه تازه عروسم به اونا احترام بزاره تا بلکه یه روزی شوهرش دوستش داشته باشه خوب همون بهتر که نداشته باشه

دختر به یه امیدی میره خونه شوهر که اون مرد بشه مرد زندگیش و حامی اون باشه نه که هر کی هر جوری خواست باهاش رفتار کنه اون مرد هم بایسته و نکاه کنه 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

عزيزم عذر ميخوام كه توى تاپيکت در مورد تاپیکی که نظر گذاشتی جوابتونو میدم پیرو تاپیک پربازدید کاری ...

اشکالی نداره عزیزم.البته که باید دوطرفه باشه احترام گذاشتن.من منظورم این بود که وقتی اونا بدون قصد یه حرفی بزنن عروس نباید شلوغش کنه وبخودش بگیره وشربپاکنه.ولی خب من شخصا شوهرخودمو میگم من وقتی به خانوادش احترام میزارم اونا صدبرابر برام عزت واحترام قاعلن.ولی شوهرسابقم که دیدم هرچی خوبی میکنم بدتر میشه مث خودشون رفتارکردم.من اصلا قصد نداشتم فکربقیه روخراب کنم عزیزم کلی گفتم

اشکالی نداره عزیزم.البته که باید دوطرفه باشه احترام گذاشتن.من منظورم این بود که وقتی اونا بدون قصد ی ...

پس خودتونم تجربه داشتيد 

شک نکن که اگر الان احترام متقابل دارید یا شوهرت مرد حامی برات هست یا خانوادش بافرهنگ هستن

وگرنه من تا این سن کم دیدم به عروس احترام بزارن حتی وقتی که عروس احترام میزاره

درصد خانواده خوبه همسر خیلی پایین متأسفانه 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚