2777
2789
عنوان

جاریم رفته همه حرفا رو ب شوهرش گفته

627 بازدید | 17 پست

سلام بدجور گیرم 

زیاد بهم زنگ میزد من زیاد حرف نمی‌زنم ،ولی شاید پیش میومد یچیزی از دهنم درمیرفت ،حالا فهمیدم ک رفته ب شوهرش گفته ،شوهرشم نمی‌دونم ب کی گفته ! که ب گوش اون یکی جاریم رسیده ...

اون هفته خونه جاریم بودیم ،بخم گفت هواست باشه با کی درد و دل میکنی،مریم حرفاتو رفته گفته و ....

حالا چ کنم ؟ می‌دونم نباید پیشش حرف میزدم ،ولی اونم خیلییییی حرف زده ....

چ برخوردی کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو با جاری اولت حرف بزن بگو خودتم اتو داری دستم

پس بشین سر جات

لطفا تاپیکمو گزارش بزنین احتمال شناسایی هست لطفا

هر کی زد لایکم کنه صلوات میفرستمممم

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

هیچی دیگه حرف نزن پیش غیب کسی رونکن مشکلاتت رو نگو بهش نه تنها به این بنظرم نباید پیش کسی غیب کنی چون به گوشش طرف میرسه یا مشکلاتت رو همه میدونن 

درسته گاهی خودم هم رعایت نمیکنم متاسفانه ولی سعی میکنم 

دیگه اینکارو نکنم 

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

ادم اشتباه میکنه دیگه 

منم یه حرفایی به زندایی شوهرم زدم 

بعد یکسره یک ساله گذشته ولی میگم

من عقلم کجا بود بره بگه حرفامو چی 

پشت خانواده شوهرم از عصبانیت حرف زدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️