2777
2789
عنوان

سلام همه ی مهماندارای هواپیما لطفا بیاید سوال دارم خیلی ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم  در ذکر اخرش خواستتو تجسم کن

مرسی جیگرم 

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره. 
چند سال باید زبان خوند که ازمون ایلتس بدیم؟

پسر من از کلاس پنجم دوره کودکان کانون زبان رو شروع کرد. بعد جاهای مختلف تا دوم دبیرستان پراکنده ادامه داد. البته زبان رو خیلی دوست داره، برای همین از نت خیلی یاد گرفت. سایت‌های مختف، یوتیوب، حتی ضمن بازی…. مکالمه‌ و تلفظش در حد خیلی عالیه، تو امتحان ۹ شد. گرامرش به اون اندازه قوی نیست، این یکی ۶ شد. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

قدت چقدره؟ کدوم ایرلاین؟

ما یکی از فامیلای دورمون تو اتا پرواز مهمان داره زیاد بلند نیست اما زبانش عالیه

هزاران بار تعلیق شده انقدر تعلیق شدم که حتی اسم اکانت های اولمو یادم نیست شاهد حماسه های اقدس الویه-غلام نصاب-جیش چرخشی-دلوینت و دنیا همسرم-گلبهار-سمیرای دست دراز -اشپزی با پلوپز تو جنگل _اونی که گریه میکرد فلانی تو تاپیک من پیام نزاره و.....نی نی یار گرامی قبل تعلیق تذکر بده حداقل