2777
2789

سلام مهماندارای عزیز 

من ثبت نام کردم و مدرکم دیپلم هست الان میخوان تعیین سطح زبان بکنن و من تا پیش دانشگاهی مدرسه فقط خوندم خیلی خواستم جدا آموزشگاه زبان برم که نرفتم و نشد و الان چه سوالایی میکنن ازم وقت دارم که مربی بگیرم زبانم رو بکشونه بالا چه کارایی کلا برای بالا بردن امتیاز لازمه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدت بلند و خوشگلی !؟؟  بعدش اینجا مهماندار هواپیما نداره، اونا تو فیسبوک و تویتر و اینستا و تل ...

والا ما که هر چی هواپیما سوار شدیم

همه معمولی بودن...

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

پسر من برای قطر ایرویز رفت، قبول نکردن. نمره آیلتسش هفت و نیم بود، با قد ۱۹۰ و ظاهر خوب. شرطش این بود که هیچ نقصی نداشته باشن و همین‌طور هیچ خالکوبی. یک انگشت پسر من مشکل داره و این که مصاحبه تو یک کشور خیلی دور انجام شد. شاید این دلایلش بود.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.