2777
2789
عنوان

کلاس زبان

3883 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها 

میخواستم برم کلاس زبان نمیدونم کدوم موسسه بهتره

بهم گفتن کانون زبان ایران برم کسایی که کانون زبان میخونن اگر راضین بگن کدوم شعبه ان من تهرانم

و این که میخوام کلاسم بصورت انلاین باشه

سفیر بهتره

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

آنلاین هیچی یاد نمی‌گیری 

آره ایران خوبه کسایی هم که میگن مکالمه کار نمیکنه حتما تا آخر نرفتن ول کردن چون سه ترم آخر کلا واسه مکالمه هست 

من ایرانم شعبه کرمان 

شما ببین کدوم شعبه بهت نزدیک تره و تیچرای مرد اکثرا بهترن

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین هیچی یاد نمی‌گیری  آره ایران خوبه کسایی هم که میگن مکالمه کار نمیکنه حتما تا آخر نرفتن ...

اخه مجبورم برم انلاین بخاطر دانشگاهم 

مطمئنی انلاین خوب نیس؟

بعد میدونی تو ازمون تعیین سطح چیا میپرسن؟

اخه مجبورم برم انلاین بخاطر دانشگاهم  مطمئنی انلاین خوب نیس؟ بعد میدونی تو ازمون تعیین سطح چی ...

از ساده آرین چیزا شروع میکنن 

مثلاً اسم و معرفی خودت 

بستگی داره بنظرم تا چه سطحی درست جواب بدی

:)