2777
2789
عنوان

کلاس زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 41 پست
سلام عزیزم. من مدرس زبان هستم. اولا که بعضی از کلاس های آنلاین کیفیتشون مثل حضوریه. بعدم، من ایران ا ...

سلام

وای خیلی ممنون از این ک جواب دادی

بنظرت الان کدومو برم؟میخوام زبانم تو سه چهارسال تموم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. من مدرس زبان هستم. اولا که بعضی از کلاس های آنلاین کیفیتشون مثل حضوریه. بعدم، من ایران ا ...

عزیزم من تازه بچه هام رو فرستادم کانون زبان 

سطه premier 2 هستند 

بنظرت باید چکار کنم که هم به‌زبان علاقمند بشن هم اینکه خوب و مسلط یاد بگیرند؟ 

عزیزم من تازه بچه هام رو فرستادم کانون زبان  سطه premier 2 هستند  بنظرت باید چکار کنم که ...

تا میتونن کارتون نگاه کنن تا اسپیکینگشون خوب بشه. علاقه دیگه بستگی به خودشون داره اما اگر دیدین به سیستم کانون علاقه ندارن، موسسه شون رو عوض کنین. بعضی از موسسات محلی و کوچیک هم خوبن. جاهای معروف الزاما عملکرد خوبی ندارن. من خودم ایرانمهر درس میدادم. به معنای واقعی کلمه افتضاح بود!

عزیزم چه کارتون هایی؟ از کجا بخرم؟ 

https://itoons.ir/cat/2/کارتون

ازین سایت دانلود کنین یا آنلاین تماشا کنن. عالیه. بیشترشون رایگانن. بعضیاشونم اشتراک میخوان که ارزش داره. اما با چیزای ساده شروع کنین. تو قسمت جستجوش سن و سطح و اینا رو وارد میکنین. پپا پیگ کارتون خوبیه. برای بچه هایی که چند ترم زبان رفتن مناسبه.