2821
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی ایرانی یاخارجی

2680 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی هست که ماشین ظرفشویی ایرانی داشته باشه وخیلی راضی باشه اخه فامیل که دارن انگار خارجیش خیلی بهتره؟

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تازگیا پاکشوما خریدم و خوبه. یعنی مارک های ایرانی بهترینش پاکشوماست. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من تازگیا پاکشوما خریدم و خوبه. یعنی مارک های ایرانی بهترینش پاکشوماست. 

اخه عمم داره ال جی راحت ترباش کارمیکنن مثلا یکم ظفی کج وکوله بذاری مهم نیست وتمیزتر میکنه امادوستم ایرانی گرفته کیفیتش مثل اون نیست

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
اخه عمم داره ال جی راحت ترباش کارمیکنن مثلا یکم ظفی کج وکوله بذاری مهم نیست وتمیزتر میکنه امادوستم ا ...

خوب قطعاً خارجی بهتره ولی خیلی گرونه. 

پاکشوما را هم 26 میلیون خریدم. 

من که راضی ام. حالا منم خیلی مرتب نمی چینم و خوب می شوره. فقط اگه خریدی نمک، پودر، جلادهنده و جرم گیر ناتور استفاده کن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ممنون عزیزم

قربان شما. بازم اگه میتونی و زورت نمیاد که حدود 60 میلیون هزینه کنی خوب خارجی بخر در غیر این صورت ایرانی فقط پاکشوما یا زیرووات بخر. هر دو مال شرکت پاکشوما هستن. اطرافیانم هم خریدن و خیلی راضی ان. 

موفق باشی. 🌷

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792