سلام
من خیلی ریزش مو داشتم جوری که خونه غذا همه جا موی من بود یعنی فقط کسی که میخواست موی منو میخواست کافی بود بیاد خونمون دست روی فرشمون بکشه
من دکتر رفتم زینک خوردم و......
تا اینکه مهر ۱۴۰۱ با مامانم برای عروسی پسر عمم رفتیم رنگ مو بگیریم
اونجا حرف از مو افتاد زنه گفت من میخک و با سیاه دونه میجوشونم بعد میریزم به اسپری و بعد حموم میزنم به موهام تا حموم بعدی میمونه روسرم بعد توی شامپوم هم نمک میریزم
منم اول اصلا نرفتم سراقش
حنا خریدم زدم یکم خوب کرد اما بازم ریخت
اخر یه روز فکر کنم ابان یا اوایل اذر بود موقع بر گشتن از دانشگاه یاد حرف زنه افتادم رفتم عطاری خریدم
و الان ۴ ماهی میشه استفاده میکنم ریزش موهام نمی گم قطع شده ولی خیلی کم میریزه موهوم پرپشت تر شده
طریقه درست کردنش این طوریه که دوقاشق سیاه دونه با یک قاشق میخک و یک لیوان اب نیم ساعت با شعله کم میجوشونم بعد (اگه دلت خواست میتونی بریزی توی مخلوط کن بعد با پارچه قشنگ ابشو بگیری ) میزاری خنک شه میرزی توی ظرف اسپری بعد حموم به موهات میزنی اگه نمی تونی بوشو تحمل کنی میتونی یک ساعت قبل حموم به موهات بزنی ولی من خودم بعد حموم میزنم چون بنظرم روی موی تمیز بهتر جواب میده و توی شامپوم هم قهوه و نمک زدم راستی وقتی نمک بزنی شامپوت خیلی ابکی میشه انگار با اب قاطی کردی
برای جوش هم وقتی
من هر شب صورتمو میشورم
بعد بهش پماد کلیندو امایسین میزنم بهتره رنگ نارنجی باشه چون سبزش روی صورت خشک میشه و اذیت میکنه
و هفته ای ۲ یا ۳ بار بخور میدم بعد با اب سرد میشورم
وبعدش یه سفیده تخم مرغ که هم زدم و کف کرده روی پوستم میزارم و یه لایه دستمال کاغذی میزارم و بعد دوبار تخم مرغ و دوباره دستمال نیم ساعت طول میکشه تا خشک شه و بعد میکنمش و دوباره با اب میشورم و گلاب و خیار به صورتم میزنم (من خیار رنده میکنم ابشو میگیرم و با گلاب تر کیب می کنیم میزارم داخل قالب یخ تا یخ بزنه و بعد به صورتم میزنم شما میتونید به ریزید داخل ظرف اسپری تمیز و توی صورتتون اسپری کنید )
راستی هفته ای ۲بار هم حتما لایه برداری کنید اگه ماسک لایه بردار دارید که عالیه اما نمی تونید بخرید چون واقعا هزینش رفته بالا میتونید از حموم بیرون اومدنی از سفید اب استفاده کنید
نمی دونم چند تا از این کارا رو انجام میدید اما حتما حتما
میخک و سیاه دونه برای مو
شستشوی صورت و پماد کلیندو امایسین حتما انجام بدید
واگه نتیجه دیدید برای خوش بختی و رسیدن به ارزوهام دعا کنید