2777
2789

یکی از اشناها دامپزشک هستن پدرم ازش پرسیده که عروس هلندی بیماری میتونه منتقل کنه گفتن که باعث ی نوع عفونت میشه که باعث نازایی در زنان میشه ایا کسی شنیده؟صحت داره؟ 

یک عدد کیوت🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من ۴ . ۵ ساله عروس هلندی دارم 

الانم دوقلو باردارم😂🤌🏻

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

فک نکنم من از اول عروسیم دارمش یه موه بعد هروسیم حامله شدم

دختر عمو 5 ساله داره خیلی وابسته هستن بهش بچش اولش سه سالشه دومی رو بارداره

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

آخی عزیزم بسلامتی بگیری بغلت 😍 اخیش من خیلی وابستشم ترسیدم😂

عروس من دیشب فرار کرد امروز با بدبختی پیداش کردیم

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
واقعاااا😱 من پرهاشو قیچی کردم پرواز نکنه بچم😂 خداروشکر پیدا شده 

اره من خونه نبودم همسرم درو باز کرده اینم رفت که رفت از دیشب تا ساعت ۹ صبح فقط گریه میکردم 

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
من دارم پدرومادرمم دارن ولی نشنیدم تابحال همچین چیزی

منم برام عجیب بود الان نگاهی به اطراف کنیم همین کسانی که روستا هستن محاله کبوتری نداشته باشن یا مرغ و خروس اگر اینطور باشه همه نازا هستیم چون پرنده ها همه جا هستن

یک عدد کیوت🥺