2777
2789

من تازه چن روزه ک باردار شدم،نمیدونم چه آزمایش هایی باید بدم،چه غذاهایی باید بخورم،نمیدونم چجوری بخوابم،هیچی نمیدونم،دکتر هم بیشتر جاها تعطیله الان ،تا بعد تعطیلات ک برم میشه کمکم کنین،دکتر خوب توی مشهد هم اگ می‌شناسین لطفا معرفی کنین

رسما امروز تعطیلات تموم شده. هستن دکترا

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه فهمیدین باردارین، یعنی تقریبا میشه ۵ هفتتون،

فعلا کار خاصی نیاز نیست کنید، فقط فعلا زعفران،آب هویج، آب زرشک نخورید، چیز سنگین هم بلند نکنید

دکترم بمن گفت تا سه ماهگی هم رابطه ممنوعه، رابطه نداشته باشید تا برید پیش دکتر

تعطیلات که تموم شد از امروز رسما روز کاری شروع ده 

از ۵ عید هم خیلیا بودن 

برو تست تیتر بتا بده 

با جواب آزمایش برو دکتراون تو هشت هفته برات سونوی تشکیل قلب مینویسه 

یه چک آپ کامل هم میگه که بدی خودش مینویسه 

براساس اون بهت وستامین میده 

چیزای سنگین بلند نکن کار سنگین نکن 

زعفرون و جگر و دارچین و آب هدیج و هرچیزی که ویتامین A زیاد داره خوردنش ممنوعه 

باقیشم دکترت خودش میگه

زهد ریایی،جهل مقدس...

دیگه الان دکترا اومدن ... تا میتونی سه ماه اول استراحت کن. برو دکتر ویتامین های مخصوص بارداری رو بهت میده و یه سری آزمایش  های مربوط به اوایل بارداری ‌.. زرشک .زعفرون.آب هویج .جگر رو نخور ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

مبارکه گلم. فولیک و ید(یک قرصه بهداشت میده) بخور کار سنگین نکن موتور نشین سفر نرو صبر کن تا دکترت برات آزمایش کامل بنویسه البته مصرف ویتامین هنوز زوده 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مرسی عزیزای دلم،خیلی استرس داشتم،اینکه نمی‌دونستم چیکار کنم ،چی بخورم چی نخورم،پیش کدوم دکتر برم،استرس مو بیشتر میکرد،مرسی از تک تک تون و راهنمایی هاتون،بوس ب کله تون😘