2777
2789
عنوان

اول خانم باید سلام بده یا آقا؟

180 بازدید | 8 پست

تو محیط کاری یا دانشگاه پیش همکلاسی ها اول من باید سلام بدم یا آقایون؟

تو محیط کاری که همه سابقه و سنشون از من بیشتر هست و من کارآموزم.

و تو محیط دانشگاه هم که دوست ندارم همینطور چشم تو چشم بشم و رد بشم من سلام بدم؟ یا اگه اونا ندادن رد بشم

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
تو محیط کاری که همه از شما بزرگترن به محض ورود یه سلام کلی بده نه تک تک سلام کنی تو دانشگاه هم اصلا ...

کاملا موافقم👍

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو محیط کاری که همه از شما بزرگترن به محض ورود یه سلام کلی بده نه تک تک سلام کنی تو دانشگاه هم اصلا ...

منظورم وقتی هست که رو در رو میشیم چون شرکت بخش های مختلف داره مثلاتو آشپزخانه همو می بینیم

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
منظورم وقتی هست که رو در رو میشیم چون شرکت بخش های مختلف داره مثلاتو آشپزخانه همو می بینیم

اره اگر چشم تو چشم شدی سلام کن..کلا میدونی اقایون وقتی کسی مخصوصا کوچیکتر سلام علیک کنه فاز برشون میداره..اگر واقعا روبه روهم شدین اره سلام کن قشنگم

خدایا میشه یه روزم من شاد باشم میشه صدامو بشنوی؟
به سن نگاه کن اگر بزرگترن شما سلام بده ولی درکل سلام کردن چیز بدی نیست مخصوصا اگر همکار باشین

مرسی عزیزم 

اره اگر چشم تو چشم شدی سلام کن..کلا میدونی اقایون وقتی کسی مخصوصا کوچیکتر سلام علیک کنه فاز برشون می ...

ممنونم از راهنمایی تون 🧡