2777
2789

بچم چشماشو روهم فشار میده و جمع میکنه. گاهی اوقات عمدیه اما گاهی حس میکنم غیر ارادیه. کسی تجربه ای داره؟؟ ممکنه تشنج باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم کیست کروئیدپلکسوس بچتون خوب شده ؟ من یه طرف سر بچم کیست ۷ میل بود هفته ۱۸ که سونو گرافی دادم الان ۲۳ هفتمه یه هفته دیگه میخوام سونو بدم ببینم بر طرف شده . میخواستم ببینم برا شما خوب شده مشکلی نداشت ؟

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
سلام عزیزم کیست کروئیدپلکسوس بچتون خوب شده ؟ من یه طرف سر بچم کیست ۷ میل بود هفته ۱۸ که سونو گرافی د ...

عزیزم تو بارداری اکثرا رفع میشه من اصلا تو بارداریم هیچ سونویی نشون نداد بچه ک دنیا اومد کیست داشت آخرین بار 6 ماهگی چک کردم هنوزم بود اما دکتر سونوگرافی گفت مهم نیست چون اندازش خیلی کوچیکه وجودش اهمیتی نداره

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
عزیزم تو بارداری اکثرا رفع میشه من اصلا تو بارداریم هیچ سونویی نشون نداد بچه ک دنیا اومد کیست داشت آ ...

ممنون عزیزم ان شاء الله بچت همیشه سالم باشه 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️