2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغل نیستم پس انداز کردن برام یکم سخته ولی تونستم تو دو سال 13میلیون جمع کنم انقد کیف میکنم😂😂منم میخوام طلا بگیرم باهاش بذارم کنار دوباره پولامو جمع کنم همین روالو ادامه بدم خیلی خوبه😋🤘

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
من شاغل نیستم پس انداز کردن برام یکم سخته ولی تونستم تو دو سال 13میلیون جمع کنم انقد کیف میکنم😂😂من ...

به امید خدا،موفق باشی عزیزم خیلی حس خوبیه که بتونی برای خودت با سختی یه پس انداز جمع کنی درکت میکنم

من شاغل نیستم پس انداز کردن برام یکم سخته ولی تونستم تو دو سال 13میلیون جمع کنم انقد کیف میکنم😂😂من ...

زودتر طلا ترجیحا طلا شکسته بخر چون روند انس به شدت صعودیه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
نیم از ربع و تمام بهتره؟ طلا فروشی ها تقلبی هم میدن مگه؟؟

ربع حبابش زیاده باز نیم بهتره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
به امید خدا،موفق باشی عزیزم خیلی حس خوبیه که بتونی برای خودت با سختی یه پس انداز جمع کنی درکت میکنم

مـــرسی عزیزم همچنین🙂😍🙏اره واقعااا🤞👻

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
زودتر طلا ترجیحا طلا شکسته بخر چون روند انس به شدت صعودیه

عــه واقعاااا🤔🤔ممنون از راهنماییتون🌺😍