2777
2789
جواب سوالتو نمیدونم ولی میشه بگی از چ قالبی استفاده میکنه که نچسبه و چه جور سالم از قالب در میاری

عزیزم تو جام درست میکنم درنمیارم همونجوری میارم با قاشق

اما قالبای فلزی راحت درمیاد چربش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه پودر ژلاتین هم استفاده کرد. من که اینکار رو میکنم دو قاشق پودر ژلاتین وشکر به اندازه شیرینی دلخواه. 1ونیم لیوان شیرگرم تا پودر حل بشه بعدم میریزم رو لایه قبلی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
مرسی گلم فقط شیرندارم اب هم میشه؟

خواهش😊اره میشه ولی بیمزه میشه زعفرون یا  گلاب و وانیل داری؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره اونارو دارم

خب گلاب و وانیل کمی زعفرون قاطی اب جوش کن بعد بریز رو لایه قبلی