2777
2789
عنوان

فحش دادن دخترها

2696 بازدید | 23 پست

دیروز صبح  یه  مرد کچل سن بالا  به یه دختر  زیر بیست سال تنه زد   اون دختر هم   هرچی  فحش بلد بودداد  البته همش از فوحش هایی میداد  که  مخصوص  پسرها  ست.

مثلا  میگفت  ...... اَم   تو  دهنت.یا میگفت   ......  اَم  تو  اونجای  خواهرت 

بنظرتون چرا دخترها فحش هایی میدهن  که اون فحش مخصوص  پسرهاست البته  جدیدا  خیلی زیاد شده بی حیاییشون

از چیز نداشتشون مایه میزارن فک میکنن شاخن

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خوب برو بخواب فردا مدرسه داری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شاید به خاطر درصد بالای تخریبشون 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

من خودم فحش نمیدم اگه کسی باهام اینکارو کنه میزنمش 

و اگه اونجا بودم به اون دختر افتخار میکردم 

همیشه خفه بودیم که پسرا به خودشون احازه دادن اینقدر وقیح بشن دیگه یکم بی ادبی براشون خوبه

من معتقدم مال اقامون مال مام هست

ولی اینقد بیشعور نیستم ک بیانش کنم فقط ب شوهرم میگم🤣❤🤦‍♀️🤦‍♀️

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

بعضیا حس میکنن خیلی شاخ میشن با اینکار

توی مجازی زیاد دیدم،مخصوصا تل 

یکی نیست بگه خیلی شاخی مثلا؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤