2777
2789

واقعا خسته شدم … 

اول اينو بگم كه مامان من كلا شخصيتش جوريه كه هميشه نيمه ي خالي ليوان رو ميبينه و يجورايي

نسبت به همه چيز بدبينه - 

حالا امسال ، اول عيد شوهر من ، بنده خدا مريض شد 

روزاي اول نيومد خونه ي مادرم عيد ديدني - 🤦🏻‍♀️

يعني واويلا شد توي اين عيد … 

مامان من در طول عيد

( بدون در نظر گرفتن مريضي طرف ) 

كلا به جون من غر زد - ( ببخشيدا سرويس شدم يعني )

كه شوهرت نيومد ما رو ببينه و بهمون بي احترامي كَرد و … 

شوهر من يكم كه حالش بهتر شد ، اومد خونمون - 

كلي هم عيدي ( سبد گل و سرويس طلا و … ) با خودش اورد . 

حالا اونروز مامان من جوري رفتار كرد و ازش گلايه كرد كه شوهرم بعد از رفتنش ، گفت : مادرت كلا از اومدن من به خونتون خوشحال نشد و زبان بدنش كاملا ناراحتي رو نشون ميداد و اصلا از اومدن من ناراحت بود 🤦🏻‍♀️ بنده خدا ميگفت اصلا اومدم خونتون تعجب كردم ، 

مگه من چه كار اشتباهي كردم !؟ 

من مريض بودم !! و توي قرنطينه بودم - 

مادرت داره با اينكاراش روي تو هم تاثير ميذاره 

( حالا منم وقتي مامانم غر ميزنه عصبي ميشم و با شوهرم بحثم ميشه ) 

خلاصه گفت : من نميتونم اينو تحمل كنم - 

اجازه نميدم كسي توي زندگيم دخالت كنه و 

نتيجه ي اين كاراش در نهايت اينه كه تورو محدودت كنم و كلا رفت و امدم رو كمتر كنم 🤦🏻‍♀️

و بگم ديگه حق نداري در مورد من و زندگيمون با مادرت صحبت كني - 

واقعا من الان بايد چيكار كنم ؟ 

الان حرفهاي شوهرمو هم به مامانم بگم يعني وضعي ميشه … 

در مورد روز عيد ديدني اينو بگم ، مامان من رفتارش در اين حد بود كه ميخواست به طرف بگه سرم درد ميكنه و بره بخوابه 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوای شوهرت داشته باش

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

وای خدایاااا

سعی کن اصلا راحب شوهرت و رابطه بینتون به مادرت نگی

مدیریت کن و رفتار مادرتو پیش شوهرت توجیه کن

ولی در کل ارتباطاتت رو کمتر کن 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

چه مادر بی درکی 

سری بعد مریض بود یفرستش بیاد همه رو مریض کنه مادرت بفهمه دنیا دست کیه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید