2777
2789
عنوان

🤦🏻‍♀️ بي سياستي هاي مامانم پيش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 50 پست
دارم ديوونه ميشم 

ببین تو خونه ما بشدت این وضعیت بود و تا تمام قد جلو مامانمون نابستادیم بهتر نشد اوضاع...بگو مامان اینجوری کنی میرم دیگه نمیام...تو هم هیچی از رابطه آن با شوهرت نگو با مامانت..و بعدا باید رابطت رو کمتر کنی و اجازه ندی وارد حریم زندگیت شه وگرنه دور از جون تا پای طلاق میبرتت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيق بنده خدا همينو بهم گفت -  گفت : تو زنِ مني ، من به تو تكيه كردم -  ولي وقتي ميبينم ...

کلا ادمی که مستقل نباشه و همش بخواد تحت تاثیر حرفها و رفتار بقیه زندگی کنه واقعا زندگی باهاش سخته چه مرد باشه چه زن شما باید بدونی که دیگه وارد یه زندگی جدید شدی چن وقت بعد بچه دار میشی و خودت مادر میشی و قرار تکیه گاه یه بچه و یه زندگی باشی اگه نتونی مستقل باشی خودت بیشتر دچار مشکل میشی

ببین تو خونه ما بشدت این وضعیت بود و تا تمام قد جلو مامانمون نابستادیم بهتر نشد اوضاع...بگو مامان ای ...

من دقيقا ميدونم كه به مامانم خيلي نزديك بشم كارم به طلاق ميكشه - 

مامانمو دوست دارما ! ولي مدلش اينجوريه 

من دخترشم و كاملا اينو حس كردم . 

عزیزم مامانت سیاست نداره

تو داشته باش و یجور رابطه رو جوش بده 

مثلا وقتی شوهرت مریض بود الکی بود مامان نگران حالته 

و از طرف مامانت تعریف شوهرتو بکن و الانم دلیل بیار ک حالم مامانم زیاد اوکی نبود و این حرفا الان زنگ زد عذر خواهی کرد

از اون طرفم دائم به مامانت از طرف شوهرت تعریف کن

اینجوری نگو😔  دلم میخواد فقققط یه ثانیه مامانم بود کنارم فقط یه ثانیه💔💔

تو درست میگی عزیزم ، مادر پدر خیلی عزیزن  ولی بعضیاشون رو باید مدیریت کرد و این ایرادی نداره و قرار نیست یک سری رفتارهای خودخواهانه زندگی بچه ها رو تباه کنه

من دقيقا ميدونم كه به مامانم خيلي نزديك بشم كارم به طلاق ميكشه -  مامانمو دوست دارما ! ولي مدل ...

حست درسته، با مامانت در حد آب و هوا حرف بزن و بذار کم کم عادت می‌کنه و اجازه نده راجع به شوهرت حرفی غیر از چیزای معمولی بزنه...بله منم دوستش دارم مادرمو و این مدیریت ما برای خودشونم بهتره و هی نمی شینه فکر و خیال کنه و روانش سالم تر میمونه

حست درسته، با مامانت در حد آب و هوا حرف بزن و بذار کم کم عادت می‌کنه و اجازه نده راجع به شوهرت حرفی ...

دقيقا كسايي كه اين تيپ شخصيت رو از نزديك نديدن ، نميدونن ، فكر ميكنن مثلا طرف از مادرش متنفره يا مادرش رو دوست نداره ! ولي اينطور نيست …. 

مادر من اصلا انگار صداي منو نميشنوه 

مامانم شبیه مامانته، فقط جمع کن مامانتو...ببخشیدا...

چجوریییی الان شما جمع کردی

مامان منبیچارم کردداخل عید یعنی زهر مارم شدباعث دعوا و قهر من وهمسرم شد زنگ زده به یکی از اقوام گلایه اونم زنگ زد به من که خجالت بکش مادرته و....تازه دیشبم به شوهرم پیام داده که نیومدی از این حرفااا

تو درست میگی عزیزم ، مادر پدر خیلی عزیزن  ولی بعضیاشون رو باید مدیریت کرد و این ایرادی نداره و ...

میدونم همه ای حرف ها رو…

منم گاهی با مامانم اختلاف داشتم

ولی الان تشنه ی یک لحظهههههه دیدنشم 

به خدا فقط یه لحظه😭😭

اصلا نمیتونم بگم چقدررررر تلخه نبودنشون

نمیشه تو جمله توصیف کرد 

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
چجوریییی الان شما جمع کردی مامان منبیچارم کردداخل عید یعنی زهر مارم شدباعث دعوا و قهر من وهمسرم شد ...

من و مخصوصاً خواهرم و بعد بابا و داداشم همگی با هم و با مشورت هم...و اگر کسی زیادی حرف بزنه بهم تذکر می دیم...

یجورایی مامانم از حد خودش خارج شه ببخشید ولی مجبوریم کمی صدامونو بالا ببریم و بفهمونیم زندگی ما به خودمون مربوطه

چجوریییی الان شما جمع کردی مامان منبیچارم کردداخل عید یعنی زهر مارم شدباعث دعوا و قهر من وهمسرم شد ...

ببین عین اینا رو داشتیم...مراسمی بود خراب کردن ما توی فامیل...زنگ میزد بدمونو می‌گفت به دروووووغ ولی کم کم دیگه ما جلوتر زنگ زدیم گفتیم داستان از چه قراره و روشن شدن الان ولی زمان می‌بره بهرحال

من و مخصوصاً خواهرم و بعد بابا و داداشم همگی با هم و با مشورت هم...و اگر کسی زیادی حرف بزنه بهم تذکر ...

تازه امشب بهش گفتم مامتن اتیش ننداز تو زندگی من حالا اومد خوش اومد نیومدم که ولش کن چرا اینقدر بهونه میاری اصلا منطق متوجه نمیشه باورش نیس که داره زندگیم رو خراب میکنه حتی بهش چند روز پیش گفتم دعوا کردیم باهم اونم خونه مادرشوهرم بخاط اومدن خونه مادرم 

دیگه مغزم نمیکشه خدارو خوش میاد الان سه روزه باهم سرو سنگینیم مااا

درسته مادرمه ولی خوب چکار کنم من

تازه امشب بهش گفتم مامتن اتیش ننداز تو زندگی من حالا اومد خوش اومد نیومدم که ولش کن چرا اینقدر بهونه ...

رک نگو، عمل کن... پدر و مادر وقتی پدر و مادری نکنن دست و پای بچه ها که نباید بسته شه...وقتی بزرگتری نمی کنن این که مادرمه چی کارش کنم سوال خوبی نیست...در حد وضعیت آب و هوا باهاش صحبت کن تا ارتباطت با مادرت حفظ شه و با شوهرتم مشکل نخوری