2777
2789
عنوان

زیر بارون بهمون شام داد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس جرا خودش میاد؟ نمیگم تند تند ولی اون خیلییی بیشتر از من اومده

بدونه دعوت اومده ؟! یا بهش گفتید بیاد یا خودش تمایل داشت اگه یکم بیشتر توضیح بدید متوجه میشم دلیلش چیه و بهت میگم چه برخوردی داشته باش

اینستاگرام sanaz.fmz
بدونه دعوت اومده ؟! یا بهش گفتید بیاد یا خودش تمایل داشت اگه یکم بیشتر توضیح بدید متوجه میشم دلیلش چ ...

اره بدون دعوت میاد همیشه 

اینسری چون خانواده خودمو دعوت کردم برای عید بخاطر همسرم گفتم عیب نداره خانواده همسرمم دعوت کنم

اره بدون دعوت میاد همیشه  اینسری چون خانواده خودمو دعوت کردم برای عید بخاطر همسرم گفتم عیب ندا ...

میدونی بعضی وقتا مادر شوهرت می‌خوان مثلا طرفو عادت ندن به یه چیزی ،مثلا میخواد بیشتر بیاد خونه شما و عادتت بده نری خونه ش ، توقع اینکه بری اونجا رو نداشته باشی که ممکنه دلیلش به هم ریختگی خونه ، یا خسته باشه هرچند وقت یه بار کار کنه آشپزی ... یا هم می‌ترسه عادت کنی مادام بری به نظرم به هر دلیلی که بوده هر وقت خواست بیاد برو بیرون برنامه بزار و بگو بیا پارک همو ببینیم با سیاست مثل خودشون حتی پیش شوهرت بگو بریم بیرون حال و هوامون عوض میشه هرچند فکر کنم رفت برا چند ماه دیگه ، مادر شوهرت چند سالشه ؟

اینستاگرام sanaz.fmz
میدونی بعضی وقتا مادر شوهرت می‌خوان مثلا طرفو عادت ندن به یه چیزی ،مثلا میخواد بیشتر بیاد خونه شما و ...

اره درسته ولی میدونه من اهل رفت و‌امد نیستم ینی اینجوری نیس تند تند برم خونش چون شاغلم اصلا خونه نیستم صب تا شب

۶۰ سالشه

اره درسته ولی میدونه من اهل رفت و‌امد نیستم ینی اینجوری نیس تند تند برم خونش چون شاغلم اصلا خونه نیس ...

میدونی من معتقدم دلیلشو خودت میدونی معمولا آدم ها احساس میکنن ، یا گذشته خوبی نداشتید ، یا خونه ش به هم ریخته س ، یا خسته ش از آشپزی ، یا اینکه وضع مالیش خوب نیست ، یا هم دلایل بالا اما حدسم اینه میخواد کسی نره خونه ش اهل رفت و آمد نیست

اینستاگرام sanaz.fmz