2777
2789
عنوان

بچه ها دلم میخاد خدا بغلم کنه

152 بازدید | 8 پست

ی مدت طولانی ی چیزی از خدا خواستم.ینی میگفتم اگه به صلاحه بشه.ولی نشد ک نشد و دلم بشدت شکست

الان واقعا دیگه دلم نمیخاد اون چیزو.ولی همش آرامش میخام از خدا و موفقیت تو زمینه های دیگه.ینی خدا اونقد دوسم داره ک هوامو داشته باشه و راهو نشونم بده؟

بله.ما از وجود خداییم و خدا از ماست . نگران نباش با امید و اعتقاد قلبی هرچیزی رو که میخوای بسپار بهش .بهش ایمان داشته باش که بهت میده حتی ۱ درصد شک نکن 

اینو بدون که خدا منتظره تو ازش درخواست کنی .پس ازش بخواه و به خودش بسپار 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

من یه مدت اینطوری بودم شبا قرآن بغل میکردم و میخوابیدم خیلی آروم شدم ، یکی هم اینکه قرآن دست میگرفتم با وضو و مشکلمو به خدا میگفتم و از ته دل میخواستم باهام حرف بزنه بعد قرآن رو باز میکردم و صفحشو میخوندم ، اگه قلبی این کارو آنجا بدی خدا واقعا باهات صحبت میکنه ، البته نه دم به دیقه ، برا هر مسئله ی مهم فقط یه بار ، من که خیلی خوب خدا راهنماییم کرد

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.ما از وجود خداییم و خدا از ماست . نگران نباش با امید و اعتقاد قلبی هرچیزی رو که میخوای بسپار بهش ...

اون مسئله قبلی متوجه شدم به صلاح نیست و نمیتونم به خدا اصرار کنم.اینقد دلم گرفته نمیدونم چی بخام اصلا

من یه مدت اینطوری بودم شبا قرآن بغل میکردم و میخوابیدم خیلی آروم شدم ، یکی هم اینکه قرآن دست میگرفتم ...

اره منم چند سال پیش فقط با قرآن تو بغلم خابم می‌برد سر ی سری مشکلات ک فقط آرامش میخاستم.الان انگار ی جورایی سر شدم ولی گاهی دلگیر میشم حس میکنم نباید هیچی بخام یا از شدت ناراحتی نمیتونم چیزی بخام

اون مسئله قبلی متوجه شدم به صلاح نیست و نمیتونم به خدا اصرار کنم.اینقد دلم گرفته نمیدونم چی بخام اصل ...

پس یه مدت صبر کن و فعلا از خدا آرامش بخواه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

میشه

مطمئن باش همیشه حواسش بهت هست

من یه شب که رسما داشتم میمردم ازش خواستم مواظبم باشه و هوامو داشته باشه

تو خواب و بیداری یهو یه موجود نقره‌ای خیییییلی بزرگ رو دیدم که بالا سرم نشسته و مراقبمه

اون لحظه حس کردم یه فرشته‌ست

نمیدونم قاتی کرده بودم یا چی، ولی مطمئنم همه یکی شبیهش رو دارن. 

من فقط بخاطر تصویری که یه لحظه دیدمش، کلی آرامش گرفتم و خوابم برد. حالا فکرشو بکن که خود "خدا" گفته همیشه حواسش بهمون هست...💙

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.