2777
2789
عنوان

قدووزن بچه هاتون ۴ماهگی چندبود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 28 پست
دو ماهگی که خوب بوده الانم انشالله خوبه روزه هم مطمئنا بی تاثیر نیست شیرتون درسته زیاده ولی وقتی در ...

آره حتمابه خاطراونه شوهرم همش دعوام میکنه میگه روزه نگیر نمیدونم چکارکنم والا

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شیرخودمومیخوره خواستم شیرخشک بدم نمیخوره اصلاباقطره چکون دادم همشوبالاآورد وزن تولدش۳/۶۵۰بودالان ...

الان ۷ و خرده ای میشه پسر منم کوچولو بنظر میاد همه میچن خیلی ضعیفه وزن میکنیم قشنگ نرماله بچه اصلا معلوم نمیکنه

حالا فردا ببر خبرشو بده بچت ماشالله وزن تولدش خوبه مشکلی هم نداره بنظر من که باید بیشتر باشه پسر م ...

باسه خبرشومیدم کوچولوی شماچندماهشه؟

الان ۷ و خرده ای میشه پسر منم کوچولو بنظر میاد همه میچن خیلی ضعیفه وزن میکنیم قشنگ نرماله بچه اصلا م ...

یه جوریه شایدمتوجه نشی چی میگم انگارضعیفه گردنشوهمش به یه طرف کج میکنه درست گردن نمیگیره ولی به شکم برمیگرده بچه اولمم لاغربود ولی بدنش سفت بود این یکی انگار شل هستش

یه جوریه شایدمتوجه نشی چی میگم انگارضعیفه گردنشوهمش به یه طرف کج میکنه درست گردن نمیگیره ولی به شکم ...

ببرش دکتر تو دفترچه یاداشت هم تمامی مشکللتتو بنویس چون من یادم میره پیش دکتر بگم چون هم بچه گریه میکنه اونجا سکی میگم دوتارو س

ادم میره

ببرش دکتر تو دفترچه یاداشت هم تمامی مشکللتتو بنویس چون من یادم میره پیش دکتر بگم چون هم بچه گریه میک ...

آره حتمامیبرم ممنون عزیزم❤️

۴ماه و یک هفته

سلام عزیزم دخترموبردم وزنش ۷کیلوبود قدشم۶۴بودگفتن خیلی خوبه وماشالله قدبلنده به نظرت خوبه؟