2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بینوا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 53 پست
عزیز  درسته پولشو میگیره. اما راننده اسنپ حمال و مفت بر و نوکر نیس...  اگه خونتون کسی هست ...

من دومادمون شغل دومش اسنپه میگه گاهی این مدل مسافری سوارکردم چهارنفر قرارنیست پول اضافه بگیرم ازشون توایام عید میگفت خانواده های افغانی سوارشدند باجمعیت اما همون مبلغی که بوده روگرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قانونی بشه که همون ابتدا پول راننده را بدهند، که نتوانند آخرش فرار کنند  من شنیدم بعضی مس ...

من دختر دیدم گفت کارت به کارت میکنم راننده پسر جوان بود روش نشد بگه نه

بعدم دختره دیگه پرداخت نکرد

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

اره من خدایی خیلی دلم میسوزه واسه این راننده های اسنپ اکثرا بخاطر بیکاری میان رو این کار متاسفانه خیلیاشون هم از دست مسافرا شاکین میگن که طرف تا میرسیم به مسیر لغو سفر میزنه یا اینکه میریم منتظر میمونیم خیلی طول میکشه تا طرف بیاد سوار بشه و در آخر هم میرن و واسمون امتیاز منفی میزنن 

من دختر دیدم گفت کارت به کارت میکنم راننده پسر جوان بود روش نشد بگه نه بعدم دختره دیگه پرداخت نکرد

من بارها شده همون لحظه تو ماشین با گوشی کارت به کارت میکنم و رسیدشم به خود راننده نشون میدم واقعا حق راننده اسنپا خوردن نداره 

اره من خدایی خیلی دلم میسوزه واسه این راننده های اسنپ اکثرا بخاطر بیکاری میان رو این کار متاسفانه خی ...

اینم خیلی فاجعه است. این مسافرا رو حلال نمی کنیم. کیلومترها راه رو میایم تا برسیم به مبداء و می بینیم خبری نیست. زنگ هم میزنیم خاموش.... توف به بعضیا. اون دنیا میان حلالیت بگیرن ما هم فرار میکنیم