2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بینوا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 53 پست
اینم خیلی فاجعه است. این مسافرا رو حلال نمی کنیم. کیلومترها راه رو میایم تا برسیم به مبداء و می بینی ...

همسر منم میره  خیلی ناراحته میگه دختر جوون اومده یه مقصد دیگه زده بعد میگه نه من اینجا میخوام برم میگفت منو برده یه جا پرت  میخواست بره باغ.  حالا روز بود ولی واقعا کار بدیه شوهرم میگفت من گفتم دختر جوون تو اتوبان پیاده اش نکنم ولی خیلی خطرناکه.  یا میگه میرسم به مقصد لغو سفر میزنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم خیلی فاجعه است. این مسافرا رو حلال نمی کنیم. کیلومترها راه رو میایم تا برسیم به مبداء و می بینی ...

اونا دیگه خیلی بی وجدان هستند من چندروزپیش یه اسنپ گرفتم خانوم بودماشینش لیفان من وخواهرم که نشستیم توماشین تودلم گفتم من جای توباشم اسنپ کارنمیکنم حیف ماشین،بعدازچنددیقه خانومه گفت بچه هام گذاشتم خونه فردااسباب کشی دارم پول کرایه روجورکنم دلم خیلی گرفت بیشترازمبلغی که میشد زدم به حسابش

همسر منم میره  خیلی ناراحته میگه دختر جوون اومده یه مقصد دیگه زده بعد میگه نه من اینجا میخوام ب ...

درسته. منم مسافری داشتم که چندبار درخواست سفرش اومد ولی هیچ راننده ای قبول نمیکرد.

من قبول کردم. میخواست بره بیمارستان. به بیمارستان رسیدم مسیرشو بسته بودن. مسافر گفت از این راه خاکی برو که راه داره به بیمارستان. گولشو خوردم از اون راه رفتم که چاله های عمیق و جدول داشت. باید از روی جدول رد میشدم. یک راه بیابونی و خاکی بود که موقت بود.

خدا مسافرو لعنت کنه چون از وقتی از اونجا رفتم تا برسونمش به مقصد، ماشینم صداهای ناجور میده که اصلا معلوم نیس از کجاشه.

درسته. منم مسافری داشتم که چندبار درخواست سفرش اومد ولی هیچ راننده ای قبول نمیکرد. من قبول کردم. می ...

ببخشید اینایی که لغو می کنن  وقتی میرسی اونجا رو میشه گزارش داد؟ به نظر من اسنپ باید جریمه اشون کنه و از موجودی شون پول کم کنه خیلی ظلمه اینجور.  سهمیه بنزین چه جوره؟ به کیا میدن؟ 

ببخشید اینایی که لغو می کنن  وقتی میرسی اونجا رو میشه گزارش داد؟ به نظر من اسنپ باید جریمه اشون ...

اینجور مسافرها باید مسدود بشن و تا مدتها نتونن با همون شماره تلفنشون درخواست سفر انجام بدن که متاسفانه اینطور نیست.

سهمیه بنزین دروغه. تا برج ۱۰ پارسال رو ریختن خیلییی ناچیزه خجالت میکشم بگم در ازای چند کیلومتر چند لیتر بنزین میدن.

راننده ها دیگه تمایلی به کار در این تاکسی های اینترنتی ندارند چون واقعا دیگه صرف اقتصادی نداره.

اینجور مسافرها باید مسدود بشن و تا مدتها نتونن با همون شماره تلفنشون درخواست سفر انجام بدن که متاسفا ...

همسر من چهار روز میره. منم بهش میگم صرف اقتصادی نداره هزینه استهلاک ماشین و پول بنزین حساب کنی صرف نداره واقعا. چون متاسفانه ما ماشینمون بنزینی و cnG نیست باید بنزین ازاد بزنیم 

همسر من چهار روز میره. منم بهش میگم صرف اقتصادی نداره هزینه استهلاک ماشین و پول بنزین حساب کنی صرف ن ...

ماشینم دوگانه سوزه و گاز زود تموم میشه تندتند باید گاز زد. مثل بنزین نیست. استهلاک فقط سوخت نیست. لوازم یدکی و قطعات ماشین و دستمزد مکانیک و جلوبندی و .... خیلیییییب بیشتر از این حرفاس