2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بینوا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 53 پست

میگیرن خود راننده ها من مسافر بودم بابت چمدونم ازم کرایه اضافه گرفت! 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی

همشونم اینجوری نیستن

چندروز پیش ما اسنپ گرفتیم از بینارستان مامانمو بیاریم .یارو اومد دید مامانمو گفت من مسیرم نمیخوره طرحه و رفت😐😐( انگار اول کور بود ادرسو ندیده بود)

مامانم نمیتونست راه بره رو ویلجر بود باید بغلش میکردیم تا بشینه

اکثرا هم تا میشینی میگن لغو سفر بزن بعد بریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و این که شعور داشته باشین اگه پول نقدی ندارین یا پرداخت الکترونیک نکردین و شماره کارت می گیرین پول اون بنده خدا رو واریز کنین

این پولا خوردن نداره از دماغتون درمیاد

دیدم که میگم

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
چن روز پیش یه اسنپ سوار شدم که دلم نمیخواست پیاده شم😐 یه پسر جنتملن ماشین خوب خوش بو مودب خوشتیپ ...

🤣🤣🤣

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

چ ربطی داره پولشومیگیره

عزیز 

درسته پولشو میگیره. اما راننده اسنپ حمال و مفت بر و نوکر نیس...  اگه خونتون کسی هست که در تاکسی های اینترنتی مشغول به کاره لطفا همین جمله تو بهش بگو. برات میگه همه چیو... از حوصله من خارج است.

باید سفر رو کنسل میکرد ،اگه خدایی نکرده تصادف کنه پول دیه مسافر اضافی رو باید از جیبش بده....بگه با ...

گاهی راننده از راه دور اومده تا به مبداء برسه و نمیتونه لغو کنه .... ولی درستش همینه که سوارشون نکنه

و این که شعور داشته باشین اگه پول نقدی ندارین یا پرداخت الکترونیک نکردین و شماره کارت می گیرین پول ا ...

باید قانونی بشه که همون ابتدا پول راننده را بدهند، که نتوانند آخرش فرار کنند 

من شنیدم بعضی مسافرهای پسر جوان  آخر و موقع دادن کرایه فرار هم می کنند