اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من امروز با یکی از ترکیه حرف زدم گفت راجب تاریخ ایران کنجکاوه
اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
چند سال پیش دوتا دوست داشتم یکیشون ایتالیایی بود اسمش انتونی بود یکیشونم نروژی بود اسمشو دقیق یادم نیست ولی خیلی خوشگل بود چیز خاصی نمیگفتیم مثله دوستا حرف میزدیم دیگ یه بارم قرار بود جور کنه برم نروژ ولی نشد متاسفانه😂
من از طریق همین اینستا با دو سه نفر صحبت کردم از اروپایی خوشم نیومد از پسرهای کویت و امارات خوشم میا ...
بعد عربی بلدی حرف بزنی؟😁