2777
2789
عنوان

وقتی با خانواده شوهر میری ۱۳ بدر😑

514 بازدید | 25 پست

من تو عقدم با خانواده شوهرم و خالش اینا رفتم ۱۳ بدر 

چون خانواده خودم مسافرت هستن،،چون خاله شوهرم چندتا پسر بزرگ داره اونجا راحت نبودم حالا اینا ب کنار

اونجا درمورد دوست دختر بازی و این‌چیزها حرف زدن منم هیچی نمیگفتم،، بعد برادر شوهرم که میدونه من رو این مسئله که شوهرم با دخترا گرم بگیره حساسم بهم گفت تو یوقت حساس نشی،،یهو مادر شوهرم گفت نترس پسرم از وقتی تورو گرفته از همه چی بیزار شده من هیچی بهش نگفتم اون موقعه ،بعدش ب شوهرم هم گفتم بهم گفت تو همه چیزو الکی گنده میکنی اون منظوری نداشته ،،ولی بخاطر همین حرفی که مادر شوهرم زد تا اخر که برگشتم خونه برام خیلی بد گذشت چون عصبی بودم که حتی شوهرم طرفدار مادرش شده ،،موقعه نهار هم چون ظرف کم بود داشتم با شوهرم نهار میخوردم تو یه بشقاب ،شوهرم یه کمی خورد گفت دیگه نمی‌خورم ولی من هنوز میخواستم بخورم مادر شوهرم بشقاب غذامون رو برداشت نزاشت من بخورم😑شاید مادر شوهرم فکر کرده منم دیگه سیر شدم که این کارو کرده ولی خیلی بد بود برخوردش بنظرم چون ب بچه های خودش و  بچه های خواهرش هزار بار تعارف کرد و بزور میگفت بخورین ولی حتی یبار هم ب من تعارف نزد یه جور با من رفتار شد انگار وجود ندارم،،بنظرتون الکی حساس شدم؟؟؟

آپوبنگپو💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانوااه شوهر بیشتر ازاین انتطار نداری

مادرشوهر من هر وقت میرفتیم میگفت شوهرم لاعر شده

درحالی ک بعد ازدواج ۶ کیلو اصافه کرده

خالش میگف موهات سفید شد ازدواج کردی 

درحالی ک امد خواسگاری انقد موهاش سفید بود گفتم مطمنی ۲۷ سالته ک مادرش درامد گف ارثیه منم همینجورم داییشم همینجوریه😑😶😶😶

ولی الان میگن مواای پسرمو سفید کردی!!!!!

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
از خانوااه شوهر بیشتر ازاین انتطار نداری مادرشوهر من هر وقت میرفتیم میگفت شوهرم لاعر شده درحالی ک ...

ب منم همیشه هروقت میبیننم میگن چرا انقدر لاغری فلانی ،ولی خودشون اضافه وزن دارن همشون کسی جرعت نداره بهشون چیزی بگه 

آپوبنگپو💜💜

حق داری ناراحت شی

دوری و دوستی

دیگه شناختیشون

کم برو

هر موقع هم میری به شوهرت بگو لطفا زود برگردیم اونجا هم صحبت ندارم دلم میگیره از مامانش بد نگو فایده نداره

با سیاست دوری کن