2777
2789
عنوان

وقتی با خانواده شوهر میری ۱۳ بدر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 25 پست
۵سالو خول اومدی من الان ۸سال ازدواج کردم اصلا هیچ حرفی برام اهمیت نداره ولی چه فایده

خودم که یادم میاد به خاطر یه تیکه و حرف انداختن اونا چ عذابهایی که نکشیدم ..ی جا کلا زدم بی اهمیت و جواب دادن به موقع حالا جرات ندارن نگاه چپ کنن

والا من لالم جلو اونجا انگاری

خب نباید باشی نباید منتظر بمونی شوهرت ازت دفاع کنه یا پیش اونا سکوت کنی بعدا حرصتو سر شوهرت خالی کنی همون موقع جواب بی احترامیاشونو بده پیش شوهرتم هیچی ازشون نگوالبته یکمم بی خیال باش هر حرفیم به خودت نگیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما زنا متاسفانه بجای حرف زدن میایم غر می‌زنیم در وقت نابجا ..همینه که تا میگیم اهم مردارگارد میگیرن ...

من همیشه هرچی میشد می‌ریختم تو خودم اصن ب شوهرم نمیگفتم ،تا چندبار شوهرم گفت هروقت هرکی چیزی بهت گفت از خانوادم بهم بگو منم امروز فقط میخواستم ببینم حالا شوهرم چجوری برخورد میکنه که کلا ازش نا امید شدم توقعه نداشتم بره با مادرش بحث کنه ،انتظار داشتم یکم دلداریم بده فقط ولی اون گارد گرفت واسم منم گفتم ب یه ورم 

آپوبنگپو💜💜
خودم که یادم میاد به خاطر یه تیکه و حرف انداختن اونا چ عذابهایی که نکشیدم ..ی جا کلا زدم بی اهمیت و ...

اره منم الان همینم فکر کنم اوایل ادم ازشون خجالت میکشه من الان هر چی بگن جوابشونو میدم مگه این که جواب نداشته باشم

حق داری ناراحت شی دوری و دوستی دیگه شناختیشون کم برو هر موقع هم میری به شوهرت بگو لطفا زود برگرد ...

تو این یه سالو نیم عقد بعضی وقتا  که مادرش چیزی گفته بود چیزی ب شوهرم نگفته بودم ولی امروز گفتم که اینجوری برخورد کرد

آپوبنگپو💜💜
من همیشه هرچی میشد می‌ریختم تو خودم اصن ب شوهرم نمیگفتم ،تا چندبار شوهرم گفت هروقت هرکی چیزی بهت گفت ...

پس از الان سعی خودت جواب بدی با شوخی و خنده جواب بده باید یاد بگیری عزت نفس داشته باش تو قراره ی زندگی رو اداره کنی قراره مادر بشی..

خلاصه ضعیف نباش شوهرت سپر تو نیست اینقدر زرنگ باش ک هر دلخوری همونجا تمام کنی ..ادامه بدی دیگه همش م ...

آره واقعا امروز بهم ثابت شد که شوهرم هوای خانوادشو بیشتر داره تا من منم دیگه کلا ازش قطع امید کردم ،،منم بخاطر این که یه وقت بی احترامی نکنم جواب ندادم، فقط ب حرفش یه لبخند الکی زدم ولی الان حررررص میخورم ازش لعنت

آپوبنگپو💜💜
آره واقعا امروز بهم ثابت شد که شوهرم هوای خانوادشو بیشتر داره تا من منم دیگه کلا ازش قطع امید کردم ، ...

تا یاد بگیری با فامیل و خانواده شوهر تا کنی کلی روزای قشنگت هدر دادی..از الان بی اهمیت باش حداقل با هر چیزی حرص نخور ...بازم میگم سیاست سیاست سیاست ..تامام